Ebru Şahin’in Vedası İle Hercai'de Yaşanan Ayrılıklar Belli Oldu! Diziye Veda Ediyorlar!

Ebru Şahin’in Vedası İle Hercai'de Yaşanan Ayrılıklar Belli Oldu! Diziye Veda Ediyorlar!

Yayınlandığı ilk günden itibaren kendisine TV dünyasında kalıcı yer edinmeyi başaran Hercai dizisi, ATV kanalında cuma günleri yayınlanıyordu.

3.sezonu çekilen dizinin yayın gününün değişmesi ile reytinglerde düşüşler yaşandı. Artık pazar günleri yayınlanan dizide yaşanan düşüşleri engellemek adına dizi kadrosuna yeni karakter ve olaylar eklendi. Sabit izleyici kitlesi ile tekrar eski günlerine dönmeyi başaran Hercai dizisinin 4.sezonu görüp göremeyeceği ise merak konusu oldu.

Ne kadar eski reytinglere dönmeyi başarmış olsa da hala reyting kaygısı yaşamaktadırlar. Arada reytinglerde gerilemeler hala oluyor. Bu durumda eski günündeki kadar başarılı olamadığı gözler önüne seriyor.

Diziye eklenen yeni karakterlere rağmen sevilen iki oyuncunun çıkması diziyi nasıl etkileyecek tam olarak kestirilemiyor. Dizide Gönül ve Azad karakterlerini canlandıran Oya Unustası ve Ahmet Tansu Taşanlar diziye veda ediyor. Bir süredir gidecekleri belli olan oyuncuların ne zaman gideceği net değildi. 62.bölüm fragmanında yer almayan ikilinin çekimlerinin bittiği dizinin başrol oyuncu Ebru Şahin’in veda paylaşımı ile belli oldu. Şahin’in yayınladığı mesajda beraber çekildikleri fotoğraflardan birini koyarak “Yolunuz çok güzel ve bereketli olsun, huzur dolu buluşalım” notunu yazdı. İki oyuncuda ona karşılıklar verdi.

Diziden ayrılma şekilleri tam olarak belli olmasa da söylentilere göre bir arabaya atlayıp herkesten uzağa giderek ikili diziden çıkıyor. Dizinin başından beri yer alan ve sevilen iki oyuncunun diziden çıkması ile reytinglerde nasıl bir değişme olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

İlgili Haberler