Beycan İlyas Banisalıların çektiği çileyi meclise taşıdı

Beycan İlyas Banisalıların çektiği çileyi meclise taşıdı

Makedonya Türk Demokratik Partisi (TDP) Genel Başkanı ve Milletvekili Dr. Beycan İlyas, Mecliste düzenlenen milletvekili soruları oturumunda Banisalıların sorununu Meclise taşıdı

Yukarı ve Aşağı Banisalıların en büyük sorunu Makedonya meclis gündemine taşındı. Makedonya Türk Demokratik Partisi (TDP) Genel Başkanı ve Milletvekili Dr. Beycan İlyas Banisalıların sıkıntısıyla ilgili mecliste bir konuşma yaptı.

MÜLKİYET SORUNU BÜYÜYOR

Türk Demokratik Partisi (TDP) Genel Başkanı ve Milletvekili Dr. Beycan İlyas, Mecliste düzenlenen milletvekili soruları oturumunda, Gostivar Belediyesi’ne bağlı Yukarı ve Aşağı Banisa yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşların karşılaştıkları mülkiyet sorununu gündeme getirdi.

Yenibalkan.com sitesinde aktarılan habere göre; Beycan İlyas meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada otoban yapımı için gerekli olan alanda çok daha fazlasının kamulaştırılması planlanan projenin halk arasında bir mağduriyet yarattığını ifade ederek, bu mağduriyetin giderilmesi için yetkilileri göreve davet etti. İlyas konunun takipçisi olacağını da bildirdi.