Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın yer aldığı Akrep dizisinde şok ayrılık!

Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın yer aldığı Akrep dizisinde şok ayrılık!

Star TV’nin efsane dizilerinden birisi olan Akrep Dizisinde ayrılık haberi geldi! Ünlü oyuncu diziden ayrıldı! Herkes Şokta!

Akrep dizisi konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla son zamanların en çok izlenen dizilerinden birisi. Akrep dizisinde yeni bir ayrılık yaşandı. Ayrılık haberi dizinin fanlarını üzdü. Star TV ekranında yayınlanan Akrep dizisinde yaşanan son gelişmeleri sizler için derledik. Çok sayıda magazin sitesinde yer alan haber resmen dizi ekibi tarafından da doğrulandı.

Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın yer aldığı Akrep dizisinde şok ayrılık! Dizinin Fikret karakterini canlandıran Bekir Aksoy senaryo gereği diziye veda etti.

Star TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Akrep’in son olarak 14. bölümü yayınlandı. Senaryo gereği dizide canlandırdığı Fikret karakteri ölen Bekir Aksoy dizinin gelecek bölümlerinde yer almayacak. Akrep dizisinin son bölümünde yaşananlar Fikret karakterinin ölmesiyle sonuçlanmıştı. Dizinin oyuncu kadrosuna sonradan katılan Çağdaş Onur Öztürk canlandırdığı karakter ile diziyi alt üst etmiş durumda.

Çağdaş Onur Öztürk’ün canlandırdığı Ahmet Karadağ karakteri bir mafya lideridir ve Ferda karakteri ile kimsenin bilmediği bir geçmişi vardır. Ferda’nın avukat kızı Ayşem’in babası olan Ahmet Karadağ, Ferda ile yarım kalmış olan hesabını kapatmak üzere geri gelmiştir ve dizinin tüm dengesini değiştirecektir.

akrep-fikret-kimdir-kac-yasinda.jpg

Yayınlanan son bölümde Ahmet Karadağ karakteri Fikret karakterini kaçırmıştı. Fikret’in kaçırılmasıyla dizide işler iyice kızıştı. Şirket hisselerini satmayı kabul etmediği için Fikret’i kaçıran Ahmet, Fikret’e işkence yaparak satış sözleşmesini zorla imzalattı. İstediği imzayı alan Ahmet’in Fikret ile bir işi kalmamıştı ve Fikret’i öldürttü. Böylece Fikret karakterini canlandıran Bekir Aksoy diziye veda etmiş oldu.

Bekir Aksoy’dan Duygu Dolu Veda Paylaşımı

Bekir Aksoy diziye veda etmesinin ardından sosyal medya hesabından duygu yüklü bir hoşça kal paylaşımı yaptı.  Paylaşımında; “Bu hafta benim de, sizin de Fikret 'e son bakışımız. Teşekkür ederim sevginiz ve desteğiniz için. İnşallah en yakın zamanda başka projelerde tekrar görüşmek üzere. Bu arada sevgili arkadaşlarımı yalnız bırakmadan izlemeye devam edelim lütfen. Teşekkürler.” dizelerine yer veren Aksoy, rol arkadaşlarına destek vermeyi de unutmadı.

İlgili Haberler