Yıllar sonra ortalığı karıştıran bomba itiraf! Coşkun Sabah'ın Hülya Avşar itirafı olay oldu! Kiminle aldattı!!!

Yıllar sonra ortalığı karıştıran bomba itiraf! Coşkun Sabah'ın Hülya Avşar itirafı olay oldu! Kiminle aldattı!!!

Magazin Gündemini sarsan bir gelişme.. Milliyet Cadde'de yayınlanan bir haber ortalığı fena salladı! Coşkun Sabah'tan, Hülya Avşar hakkında bomba ihanet itirafı! Geldi ! işte o açıklamalar

Türkiye'nin en güzel kadınlardan birisi olan Hülya Avşar hakkında bomba iddia. Türkiye'nin gündeminde uzun bir süre yer alan ve eski dönemlerde en çok konuşulan aşklardan birisi olan Coşkun Sabah ve Hülya Avşar, yeniden gündeme geldi.. 

Coşkun Sabah seneler sonra magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddiayı ortaya attı. Hülya Avşar hakkında açıklamalarda bulunan Coşkun Sabah  "Beni askerdeyken Tanju Çolak ile aldattı" diyerek Magazin gündemini alt üst etti.. 

Konuyla ilgili olarak Coşkun Sabah Uçankuş'a yaptığı açıklamada bir dönem aşk yaşadığı Hülya Avşar hakkında kendisine yöneltilen sorulara yanıtlar verdi.. 


Coşkun Sabah bu programda yaptığı açıklamada , "Hülya ile birlikteyken bir yıldan sonra benim askerlik zamanım geldi. Havaalanına Hülya beni ağlayarak yolcu etti. Sonra askerdeyken böyle bir haber okudum” açıklamasında bulundu.

Program sunucularının “Kesin doğru muydu” diye sorması üzerine Sabah, “Evet, evet doğru Tanju Çolak idi” diyerek iddiasını yeniledi.

Coşkun Sabah'ın bu açıklamasına Tanju Çolak ve Hülya Avşar'ın ne yanıt vereceği merak konusu oldu...