Yasak Elma dizisinde geri dönüşü olmayan karar! Eda Ece açıkladı

Yasak Elma dizisinde geri dönüşü olmayan karar! Eda Ece açıkladı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma adlı TV dizisi kısa bir süre sonra final yapacak. Bu durum seyircileri üzerken Eda Ece'den flaş bir açıklama geldi...

Kim ne derse desin Yasak Elma dizisi, Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer almaktadır. Dizi kısa sürede ilgi çekmiş ve sadece Türkiye'de değil tüm dünyada izlenme rekorları kırmıştır.

Yasak Elma dizisi gelecek sezon devam etmeyecek. Bu gelişme tüm seyircileri yıkmış durumda. Aslında reytingler çokta iyi gidiyor. Yüksek reytinglere rağmen Yasak Elma dizisinin final yapacak olmasına seyirciler anlam veremiyor.

FOX TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi bir kaç bölüm sonra final yapacak. Haziran itibariyle Yasak Elma dizisi artık ekranda olmayacak.

Oyuncular da zaten final haberini doğruladı. FOX TV yönetimi de devam etmeme kararı almıştı.

3525978-1200x627.jpg

EDA ECE'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Yasak Elma dizisinde yer alan ünlü oyuncu Eda Ece flaş açıklamalarda bulundu. Haber7.com sitesinde yer alan bir haberde; Eda Ece'nin yapmış olduğu açıklamanın detaylarına yer verildi.

Ece Erdek Koçoğlu’nun yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Yasak Elma projesinin takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak bir haber geldi. 19 Mart 2018’den beri ekranlarda varlık gösteren Medyapım imzalı Yasak Elma dizisinin hikayesini bitirmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

Melis Civelek ile Melis Gür ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Yasak Elma dizisinin ekran macerası yakın bir zaman sonra sona erecek. Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği Yasak Elma dizisinin ekranlara veda edeceği tarih netlik kazandı.

Altı sezondur yayın serüvenini sürdüren ve zengin oyuncu kadrosuyla isminden geniş kitlelere bahsettiren Yasak Elma yapımının 29 Mayıs’ta yayın hayatının noktalanacağı öğrenildi.

1471935.jpg

Her Pazartesi akşamı dizi severlerle buluşan Yasak Elma’nın başroldeki ismi Eda Ece de alınan final kararına ilişkin açıklamada bulunmuştu. Üstlendiği ‘Yıldız’ karakteriyle ilgi odağına yerleşen Eda Ece, final kararının aslında çok önceden alındığını fakat seyircilerin yoğun isteğiyle karşılaşmalarının ardından bu sezonu da çektiklerini ifade etmişti.

ESKİ BÖLÜMLER NE OLACAK?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin eski bölümlerinin 1 saatlik bölümlerle yeniden FOX TV ekranında günlük dizi olarak yer alacağı öne sürülüyor. En azından dizinin seyircilerine kanal yönetiminin böyle bir jest yapmak istediği konuşuluyor.