Yargı dizisinin sevilen oyuncusu ölümüyle herkesi derinden yaraladı! Gözyaşları sel oldu

Yargı dizisinin sevilen oyuncusu ölümüyle herkesi derinden yaraladı! Gözyaşları sel oldu

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in başrollerindeki Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi yeni sezonuyla ekrana geldi. Dizide 'Neva' karakterinin hayatını kaybetmesi ünlü oyuncunun sevenlerini çok üzdü.

Kanal D ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümü kadar etkileyici bir bölüm seyirciyle buluştu. Ancak bu kez dizide yas vardı

Yargı dizisi dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Pars savcı deyim yerindeyse adalet dağıttı. Yaşadığı kardeş acısı ekran başındakileri üzüntüye boğdu.

Yargı dizisinin yeni sezonu beklenmedik bir acıyla başladı. Herkes Ilgaz'ın ölümünü konuşurken Ilgaz'ın aslında ölmediği dizide zaman atlaması yapıldığı ortaya çıktı.

Ancak dizide beklenmedik bir veda vardı.

Neva hakimin ölümü. Gizemli bir şekilde bir kaç kişiyle birlikte Neva hakimin cesedi bulundu. Bu gizemli cinayetlerden Yekta'nın sorumlu olabileceğini söyleyenlerin sayısı da epey fazla. Ancak konu bu değil. Konu dizide yaşana trajedi.

basakgumilcinelioglu-yk2-750x375-c.jpg

Pars savcının yaşadığı acı kayıp ekran başındakileri ağlatırken dizi ekibi de bu vedaya çok üzüldü.

Neva karakterini Başak Gümülcinelioğlu canlandırıyordu. 22 Ekim 1991 tarihinde dünyaya gelen başarılı oyuncu İstanbul doğumludur.

Ünlü oyuncunun Yargı dizisine neden veda ettiği merak konusu olurken senaryo gereği veda etmiş olabileceği düşünülüyor.