Yangınlar sonrası Onur Büyüktopçu çılgına döndü ! ‘Artık yeter, delirttiniz adamı…’

Yangınlar sonrası Onur Büyüktopçu çılgına döndü ! ‘Artık yeter, delirttiniz adamı…’

Türkiye'nin dört bir yanında çıkan Orman yangınları üzüntüye yol açıyor - Onur Büyüktopçu, Türkiye'yi üzüntüye boğan yangınlar sürerken, sosyal medyada eğlence paylaşımları yapan arkadaşlarına sert sözlerle tepki gösterdi..

Bir yanda orman yangınları bir yanda ise vur patlasın çal oynasın takılan bir zihniyet. Tepki çeken görüntüler ünlüleri de isyan ettirmeye başladı. Türkiye'nin ciğerleri yanarken eğlence görüntüleri büyük tepkiye yol açtı..

Türkiye'de son bir kaç gündür acı bir olay yaşanıyor. Bir çok noktada çıkan yangınlarda çok sayıda vatandaş maddi ve manevi hasar yaşadı.

Hayatını kaybeden genç bir kahramanın acısı ise hala yüreklerde taze. Ölen hayvanların sayısı ise saymakla bitmiyor.

*******************

Yanan ormanlarla birlikte yok olan zeytinlikler ise herkesi derinden üzüntüye boğdu. Öylesine büyük bir acı var ki işte bazı ünlüler de oldukça hassas oldular.

Onlardan biri de Onur Büyüktopçu... Sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü.

****************

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre Türkiye'nin birçok farklı yerinde günlerdir süren orman yangınları ülkeyi yasa boğdu. Bu kapsamda da Oyuncu Onur Büyüktopçu ise, yangınlar sürerken, sosyal medya hesaplarından eğlenceli paylaşımlar yapan arkadaşlarına ateş püskürdü ve defolup gidin diyerek meydan okudu..

************************


Konuyla ilgili olarak ”Instagram hesabından paylaşım yapan Onur Büyüktopçu şu ifadeleri kullandı: “3 gündür zor dayandım, 'Karışmayım' dedim, sustum sustum sustum. Ama artık yeter, delirttiniz adamı, selfileriniz, içkileriniz, danslarınız, yemekleriniz batsın. Allah aşkına beni silin engelleyin, kendi dünyanızda mutlusunuz çünkü beter olun. Gerçekten bazı tanıyamadığım arkadaşlarım, mahalle yanarken yer aldıkları yerdeler, yazıklar olsun. Ülke yanıyor ülke, can gidiyor, insan gidiyor, hayvanlarımız, doğamız ölüyor. Sen de hala yan koyda şampanyalar patlatıp, yat partilerinde ol. Yazmayım diye 3 gündür kendimle savaştım ama artık yeter, defolup gidin.”

********************************

İşte Sosyal medyada ses getiren o paylaşım..

315129-817x591.png