Yalı Çapkını oyuncuları yasta! Seti yasa boğan acı haber sonrası herkes yıkıldı

Yalı Çapkını oyuncuları yasta! Seti yasa boğan acı haber sonrası herkes yıkıldı

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerindeki Star TV dizisi ; Yalı Çapkını oyuncuları yasta! Seti yasa boğan acı haber sonrası herkes yıkıldı

Emre Altuğ şarkıcı ve oyuncu kimliğiyle bilinen sevilen isimler arasında yer alıyor. Bir süredir şarkıcılık yerine dizi oyunculuğu yapan Emre Altuğ, Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisinde yer alıyor.

Yalı Çapkını dizisinin setinde yas var!

Posta.com.tr sitesinde yer alan habere göre; Başarılı oyuncunun bir süredir zatürre tedavisi gören babası Tuncer Altuğ, 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Tuncer Altuğ'un cenaze töreninin nasıl olacağı ise henüz bilinmiyor.

GEÇMİŞTE DE RAHATSIZLANMIŞTI

Tuncer Altuğ, 2013 yılında evinde içtiği balgam söktürücü sonrası boğazında alerjik reaksiyon gelişmesi nedeniyle boğulma tehlikesi atlatmıştı.
Apar topar hastaneye kaldırılan baba Altuğ, bir süre yoğun bakımda tedavi görmüştü.

625.jpg

ANNESİNİ DE KAYBETMİŞTİ

Öte yandan başarılı oyuncu Emre Altuğ, 2016 yılında da annesini kaybetmişti.

TAZİYE MESAJLARI YAĞDI

Yalı Çapkını dizisinin setinde de bu acı haber nedeniyle birçok oyuncu Emre Altuğ'a taziye mesajları gönderdi. Sosyal medyada üzerinde de çok sayıda hayranı Emre Altuğ'a taziye mesajları gönderdi.

Emre Altuğ'un henüz vefat haberiyle ilgili bir açıklama yapmadığı görüldü. Emre Altuğ ve eski eşi Çağla Şikel'den bir açıklama gelip gelmeyeceği merak edilmektedir.

SEZON FİNALİ YAPACAK

Öte yandan Emre Altuğ'un kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını dizisi haziran öncesinde sezon finali yacacak. Star TV kaynaklarından edinilen bilgiye göre Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümleri Eylül'de ekranda olacak.