Yalı Çapkını dizisi 2.sezon devam edecek mi? Bitip bitmeyeceği belli oldu

Yalı Çapkını dizisi 2.sezon devam edecek mi? Bitip bitmeyeceği belli oldu

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrollerindeki Yalı Çapkını dizisinin 2.sezonda devam edip etmeyeceği büyük merak konusuydu. Star TV yönetimi kararını verdi.

Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi geniş bir hayran kitlesine sahip. Dizi her Cuma akşamı izlenme rekorları kırıyor. Dizinin yayınlanan her bölümü sadece TV'de değil internette ve sosyal medyada da olay oluyor..

TEKLİF YAĞIYOR

Yalı Çapkını dizisine dünyanın dört bir yanından teklif yağıyor. Yalı Çapkını dizisi sadece Türkiye'de değil yurt dışında da büyük ilgiyle izleniyor. Dizi özellikle Balkan ülkeleri ve Avrupa ülkelerinde izlenme rekorları kırıyor.

Yalı Çapkını dizisinin bu başarısı devam ederken merak edilen bir detay var. Yalı Çapkını dizisi 2.sezon devam edecek mi etmeyecek mi?

Haber7'de yer alan bir haberde; Hem Yalı Çapkını dizisinin sezon finaliyle ilgili detaylar paylaşıldı. Hem de dizinin devam edip etmeyeceğiyle ilgili bilgilere yer verildi.

dcxhlouccu-hlzsjw3-bsw.jpg

Yalı Çapkını dizisi devam edecek mi?

İşte seyircileri yakından ilgilendiren gelişmenin tüm detayları.

İkinci sezon onayı aldığı öğrenilen Yalı Çapkını dizisinin hangi tarihte sezon finali yapacağı da Star TV tarafından ilan edildi. Alptekin Bozkurt’un yönetmenliğinde çekimleri yapılan ve 23 Eylül’den bu yana macerasına devam eden Yalı Çapkını dizisi 8 bölüm sonra sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Onur Güvenatam’ın yapımcılığını ve Mehmet Barış Günger’in ise senaristliğini üstlendiği Yalı Çapkını’nın önümüzdeki sezonda da ekranlardaki yerini alacak olması takipçilerinin yüzünü güldürdü.