Ve Yıllar Sonra Gülse Birsel Netflix dizisiyle geri dönüyor

Ve Yıllar Sonra Gülse Birsel Netflix dizisiyle geri dönüyor

Yayınladığı TV dizileriyle izlenme rekorları kıran ve seyirci tarafından çok özlenen Gülse Birsel Netflix dizisiyle geri dönüyor..

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya ile Jet Sosyete gibi dizilerin senaristi olan Oyuncu Gülse Birsel uzun bir aranın ardından ekrana geri dönüyor.

Hala bugün olmuş youtube ortamında kendinin yazmış ve oynamış olduğu diziler izlenme rekorları kırıyor.

Haliyle dizileri çok sevilen Gülse Birsel sokağa çıktığında da yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor. Kendisine hayranlarının ilk sorduğu soru ise yeni dizi ne zaman.

Gülse Birsel sonunda hayranlarını sevindiren müjdeyi duyurdu. Henüz dizinin yayınlanacağı platformun adını açıklamıyor olsa da kulislerdeki bilgilere göre yeni dizisi Netflix ortamında yayınlanacak.

Konuyla ilgili Gülse Birsel kısa bir açıklama yaparak ser verip sır vermedi.

Gerçek Gündem'in geçtiği habere göre Gülse Birsel yeni dizisiyle ilgili şu bilgileri verdi: Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi Gülse Birsel, yeni bir dizi projesi yazmaya başladığını açıkladı.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Birsel, "Paniğe infiale gerek yok arkadaşlar. Ben yazıyorum. Hayır çünkü sokakta filan durdurup fırça atıyorsunuz ya, ondan diyorum.

Vallahi yazıyorum, boş durmuyorum. Evet komedi. Dijitale. Daha seyretmenize zaman var. Sağ olun, işime dönüyorum, sevgiler" dedi.