Uğur Dündar 2 Mesajıyla Herkesi Sus Pus Etti! Kenara çekildiler

Uğur Dündar 2 Mesajıyla Herkesi Sus Pus Etti! Kenara çekildiler

TELE1 programcısı Uğur Dündar yayınladığı mesajla şaşkına çevirdi... Adeta herkesi sus pus etti.

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı Seçimi Metin Feyzioğlu tarafından kaybedilince siyaset ve medya dünyasında da taşlar yerinden oynadı. Feyzioğlu'na AKP medyası yoğun destek veriyordu.

Konuyla ilgili tartışmalar dur durak bitmeyince sosyal medya üzerinden yeni başkan Erinç Sağkan ve onu destekleyenler hedef alındı.

Yaşanan bu gelişme üzerine Sözcü yazarı ve TELE1 programcısı Uğur Dündar sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Uğur Dündar'ın iki paylaşımı yayınlanır yayınlanmaz onu hedef alanlar bir anda sus pus oldu.

Yeniçağ gazetesi ise o paylaşımları manşetten duyurdu.

061220211037338728001.jpg

Uğur Dündar söz konusu paylaşımında "Bir kenara not edin:
Ekrem İmamoğlu'nun büyük fark atarak İBB Başkanı seçilmesinden sonra, Erinç Sağkan'nın TBB Başkanlığını kazanması, tarihe Türkiye'deki değişim ve dönüşümün kilometre taşlarından biri olarak geçecektir. Cumhuriyet mutlaka kuruluş felsefesine geri dönecektir...Kaybettikçe saldırganlaşacaklar. Trollerini daha fazla üstümüze salacaklar. Sakin olacak,tahriklere kapılmayacak ve hiç cevap vermeyeceğiz. Ama bunları bir kenara kaydederek günü geldiğinde mutlaka hesabını soracağız..." ifadelerine yer verdi.

Uğur Dündar'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı..