Türk pop müzik Dünyasının acı kaybı! Efsane sesi kaybettik. Sevenleri yasa boğuldu

Türk pop müzik Dünyasının acı kaybı! Efsane sesi kaybettik. Sevenleri yasa boğuldu

Türk sanat dünyasını yasa boğan haber üzüntü yarattı. Acı haber geldi..

Sanat dünyasını yasa boğan haber üzüntüye yol açarken çok sayıda ünlü isim üzüntülerini dile getirdi ve sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladılar.

2021 Yılının ilk haftasında ünlü bir ismi daha kaybettik. Acı haber sanat dünyasını sarsarken büyük üzüntü yarattı.

Efsane ses olarak biliniyor ve adını tüm dünyaya duyurmuş bir isimdi.. 

Gelen Son dakika haber sanat dünyasını yasa boğarken Basın bu üzücü gelişmeyi Türk pop müzik tarihinin dünya çapında müzisyenlerinden biri olan İsmail Soyberk’ten acı haber geldi diyerek duyurdu.

Evet gerçekten de öyleydi İsmail Soyberk, efsane bir isimdi ve sevenlerini yasa boğdu.. Türk Müzik dünyasının en iyi bas gitaristlerinden olan İsmail Soyberk’in vefatı sadece ailesini değil sanat dünyasını da yasa boğdu.

Sanat dünyasını yasa boğan bu acı ölüm haberinin hemen ardından Sıla, İskender Paydaş, Hüseyin Turan gibi birçok isim İsmail Soyberk’e olan sevgilerini sosyal medya üzerinden paylaştılar..

ÜNLÜ İSİMLERDEN YÜREKLERİ SIZLATAN MESAJ


Ünlü isim İskender Paydaş: Türk pop müzik tarihinin dünya çapında müzisyenlerinden birini #ismailsoyberk ‘i kaybetmişiz. 10 lu yaşlarımda Edip Akbayram ile tanıyıp hayran olduğum,sonrasında uzun yıllar birlikte çalışma fırsatı bulduğum gerçek müzisyen ve harika insan. Mekanın Cennet olsun ifadelerini kullandı... 

maNga: Değerli müzisyen İsmail Soyberk’i kaybetmişiz. Yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. #ismailsoyberk mesajını attı..

Üsküp Haber olarak değerli sanatçımız İsmail Soyberk'e Allahtan rahmet dileriz. Mekanı cennet olsun..