TRT1'in Üsküp'te Çekilen Dizisi Balkan Ninnisi'nden Yeni Fragman Geldi

TRT1'in Üsküp'te Çekilen Dizisi Balkan Ninnisi'nden Yeni Fragman Geldi

Erdal Özyağcılar ve Emre Bey gibi isimlerin başrollerinde olduğu TRT1 ekranlarında yayınlanacak Balkan Ninnisi dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı..

Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te çekimlerine başlanan Balkan Ninnisi dizisi büyük bir ilgiyle bekleniyor. Dizinin çekimlerine Üsküp Türk çarşısında başlandı. Gazibaba semtinde bir Konak'ta geçen dizi aynı zamanda da Erdal Özyağcılar'ın hayat verdiği Süleyman karakteriyle Türk çarşısında geçiyor.

Usta oyuncu daha öncede Manastır kentinde çekilen Elveda Rumeli dizisinde yer almıştı. Bölge halkı tarafından çok sevilen Erdal Özyağcılar bu diziyle yine Üsküp halkının gönlünü fethetti.

TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Balkan Ninnisi dizisi geçtiğimiz günlerde kısa bir tanıtım filmi yayınlamıştı. O film baya bir ilgi görünce bu kez de Erdal Özyağcılar'ın hayat verdiği Süleyman Karakterinin yer aldığı bir tanıtım fragmanı TRT1 ve dizi ekibine ait sosyal medya kanalları üzerinden paylaşıldı.

İŞTE O FRAGMAN

DİZİ DÖNEM DİZİSİ OLARAK GEÇİYOR

TRT1 ekranlarında yayınlanacak Balkan Ninnisi dizisi bir dönem dizisi olarak geçecek. Dizide Makedon bir ailenin kızı ile Türk bir ailenin oğlunun aşkı anlatılacak. Bu imkansız aşk bakalım izleyenlere nasıl bir hikaye sunacak.

Sosyal medyada çok sayıda kişi diziden ötürü sevinçlerini paylaşırken en az Elveda Rumeli dizisi kadar dizinin uzun sürmesi isteniyor.

Kaynak: Üsküp Haber - Sadık Şimşek