TRT1'de yayınlanan Efsane Dizisi Masumlar Apartmanından Kötü Haber Geldi

TRT1'de yayınlanan Efsane Dizisi Masumlar Apartmanından Kötü Haber Geldi

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren fırtınalar estiren TV dizisi Masumlar Apartmanından kötü haber geldi. TRT1 ekranında yayınlanan dizinin final tarihiyle ilgili bilgiler geldi..

Masumlar Apartmanı sezon finaline doğru yürüyor.
Salı akşamı TRT1 ekranlarında izlenme rekoları kıran fenomen dizi Masumlar Apartmanı yavaş ve emin adımlarla sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi isimlerin başrol olarak oynadığı dizi yayınlandığı ilk günden beri, bitmeyen bir olay örgüsüyle seyirciyi önüne kattı sürüklüyor. 

Her hafta Salı gününü iple çeken seyirci, 35. bölümde neler olacağını büyük bir merakla bekliyor.

Safiye, öğrendiği gerçek konusunda henüz şaşkınlığını atamamışken, Kardeşi Han'ı ne kadar tanıdığından emin olamaz. Han, ablasına kendisini ifade etmek için çareler ararken belki de kendisine en son yardımcı olacak kişi ona yol gösterecektir. İnci'yi ise terapiyi bırakmak zorunda olduğuna ikna etmeye çalışacaktır.

626.jpg

Bu sırada Esat, Han ve İnci'nin de yardımlarıyla Gülben'e sürpriz planlamaktadır. Ege'nin Neriman'a ettiği evlenme teklifi yüzünden Neriman'ın başı derde girecektir. Naci'yi tedaviye ikna etmek için Safiye elindeki son kozu nasıl kullanacaktır?

Bu ve bunun gibi daha birçok soruya yarın akşam TRT1 ekranlarında cevap arıyor olacağız. Herkese iyi seyirler.