TRT'de yayınlanacak Balkan Ninnisi Dizisi İçin Üsküp'te Flaş Gelişme

TRT'de yayınlanacak Balkan Ninnisi Dizisi İçin Üsküp'te Flaş Gelişme

TRT ekranlarında yayınlanacak olan Balkan Ninnisi dizisi için Üsküp'te hareketli günler..

Sadık Şimşek yazdı;

Şu günlerde Üsküp'te oldukça hareketli bir süreç yaşanıyor. TRT ekranlarında Balkan Ninnisi ismiyle bir dizi yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosu şimdilik sır gibi saklanıyor.

Üsküp ve çevre köylerde çekilecek olan dizi için hummalı bir çalışma yürütüyor. Dizinin TRT'nin dijital platformunda yayınlanacağı ise gelen bilgiler arasında.

CAST AJANSLARI AKIN ETTİ

Üsküp'te çekilecek Balkan ninnisi dizisi için çoğunluğu İzmir odaklı Cast ajansları Üsküp'te çalışma yürütmeye başladılar. Üsküp'teki genç yetenekleri keşfetmek isteyen bu ajanslar Balkan Ninnisi dizisinde görevlendirmek üzere ilanlar açıyorlar.

ANA KADRO BELLİ

Ancak şunu belirtmek gerekiyor ki Balkan ninnisi dizisinin kadrosu zaten çoktan belli. Belki figüran belki de bazı sahneler için ancak yeni isimlere ihtiyaç duyulduğunu bilmek gerekiyor.

Projenin Mayıs ayı içerisinde başlaması beklenirken peş peşe bazı toplantılar yapıldığı konuşuluyor. Ayrıca dizinin çekileceği mekanların ayarlaması da sürüyor.

Balkan Ninnisi dizisinin senaryo ekibinde Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Hamit Işık, Esma Koç ve Nurdan Tufai gibi isimler yer alırken yönetmen koltuğunda ise Doğan Ümit Karaca yer alıyor.

SADIK ŞİMŞEK

İletişim: https://www.instagram.com/gidilesinet/

https://www.facebook.com/sadiksimsekresmisayfa