TRT1 kararını duyurdu. Gönül Dağı dizisinin sevenleri çok üzülmüştü! Yeni duyuru var..

TRT1 kararını duyurdu. Gönül Dağı dizisinin sevenleri çok üzülmüştü! Yeni duyuru var..

TRT1 ekranlarında yayımlanan Gönül Dağı adlı TV dizisi hakkında final iddiaları vardı. Dizi 4.sezonda devam edecek mi ?

Gönül Dağı dizisi kısa sürede Türkiye'nin en çok izlediği dizilerden biri oldu. Dizi sadece Türkiye'de değil Kuzey Makedonya ve Arnavutluk ile Kosova gibi ülkelerde de ilgiyle izlenmekte.

3.SEZON SON SEZON MU?

Geçtiğimiz günlerde bazı haber sitelerinde 3.sezonun son sezon olduğuna yönelik iddialar gündeme gelmişti. Ancak o iddialar doğru çıkmadı.

Gönül Dağı dizisi 4.sezonda da ekranda kalmaya devam edecek.

SEVİNDİREN HABER GELDİ

TRT1 yönetimi bir sezon daha devam kararı verdi. Gazeteci Birsen Altuntaş yayınladığı haberde Gönül Dağı dizisiyle ilgili alınan son kararın detaylarını açıkladı.

8ccjq-1680866033-4946.jpg

“Gönül Dağı” dizisi cumartesi akşamları reytinglerine damga vurmaya devam ediyor. Köprü Film’in imza attığı TRT’nin sevilen dizisinin sezon sonunda ekrana veda edip etmeyeceği merak konusuydu. Gelen son haberlere göre ekranda hem görsel, hem de oyunculuk şöleni sunan dizinin 4. sezon onayı çıktı.

ulas-1.png

Bu arada doktor Kenan’ın projeye girdiğinden beri bahsettiği kardeşi de diziye dahil oluyor. Başarılı oyuncu Ulaş İnan Torun “Gönül Dağı”nın kadrosuna katıldı. Torun dizide doktor Kenan’ın kardeşi “Barış” karakterine hayat verecek.

Gönül Dağı, 3 yıldır TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları ekrana geliyor. Gönül Dağı dizisi Eskişehir'de çekimleri yapılan bir Türk televizyon dizisidir. Daha çok 25 yaş üstü seyirciler tarafından ilgiyle seyredilmektedir.