Suskunluğunu Bozan Abdullah Gül çileden çıkardı büyük tepki yağdı!

Suskunluğunu Bozan Abdullah Gül çileden çıkardı büyük tepki yağdı!

Uzun bir süredir suskunluğunu koruyan Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu bazı vatandaşlar kendisine isyan etti.

Hükümeti eleştiren Abdullah Gül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki çekti! Gül'e bazı vatandaşlar tepki gösterdi.. 

Uzun bir süredir hiç bir konuda açıklamalarda bulunmayan Abdullah Gül bugün suskunluğunu bozdu. Yaptığı açıklamaya adeta tepki yağdı.

AKP'den istifa ederek DEVA Partisi'ni kuran Ali Babacan'a perde arkasından destek verdiği öne sürülen Abdullah Gül, Körfez krizinin sona ermesine ilişkin sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Yeni Akit gazetesinde yer alan habere göre Kardeş ülke Katar ile Arap ülkeleri arasında üç yıldan fazla süren gerilim sona erdi ifadeleri kullanılırken. Bilindiği gibi İlk olarak Suudi Arabistan ile Katar arasında normalleşme sağlanmıştı...

Bu kapsamda ise Birleşik Arap Emirlikleri ile Katar arasında da süren gerilimin bitmesi beklenmektedir. 

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise sosyal medya hesabından Körfez krizinin sona ermesine ilişkin dikkat bir açıklamada bulundu.

Abdullah Gül paylaşımında, Türkiye'nin BAE ve Suudi Arabistan ile ilişkilerinde hükümeti suçlayarak eleştirilerde bulundu. Hükümeti eleştiren Gül'e ise sosyal medyadan tepki yağdı.

Peki Abdullah Gül ne yazmıştı?

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Gül, "Katar ve Suudi Arabistan’ın sınırlarını açma kararı Körfez’de işbirliğinin yeniden tesis edilmesi açısından umut vericidir. Bu gelişme İslam dünyasının dayanışmasına da hizmet edecektir. Dileğim, ülkemizin Arap dünyasıyla ilişkilerinin de eski sıcaklığına kavuşmasıdır" açıklamasında bulundu.. 

Bazı vatandaşlar ise Abdullah Gül'e cevap vererek, "Sayın eski cumhurbaşkanım biz bu Araplara ne yaptıkta bize düşman oldular?" açıklamasında bulundu..