Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde başrol oyuncusu resmen veda etti final geliyor

Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde başrol oyuncusu resmen veda etti final geliyor

Star TV'de yayınlanan ve beğeniyle izlenen Sefirin Kızı dizisinden kötü haber geldi.. Hangi oyuncu veda etti ?

Star TV ekranında Sefirin Kızı depremi yaşanıyor. Başrol diziden ayrılınca iki bomba iddia magazin gündeminde yer aldı.. Diziyle ilgili son gelişmeler neler? Başrol oyuncusunun veda açıklamasındaki dikkat çeken ayrıntı neydi?

Uzun bir süredir ekranda yer alan Sefirin Kızı adlı diziden kötü haber geldi! Final kararı çok sayıda izleyiciyi derinden üzdü. Henüz alınmış bir final kararı yok. Ancak başrol oyuncusunun ayrılması gidişatı alt üst etmiş durumda.. İşte Magazin gündemine bomba gibi düşen gelişmenin ayrıntıları..

Star TV'nin ilgiyle  dizisi Sefirin Kızı'nda olmaz denilen gerçekleşti ve dizinin başrol oyuncusu resmen ayrıldığını herkese ilan etti. Star TV'nin diziyi erken finalle bitireceği de güçlü iddialar arasında yer almaya başladı.. 


Star TV ekranında Hikayesi kadar oyuncu kadrosu ile de seyirciyi içine çeken dizi Sefirin Kızı, pazartesi akşamları yayınlanmaktadır.  Son haftalarda rakiplerinin gerisinde kalsa da dizinin hayranları her bölümü büyük heyecanla izlemekte ve sabırsızlıkla bir sonraki bölümü beklemektedir. 

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar ile daha çocuk yaştayken Bodrum'a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare'nin imkansızlıklarla dolu aşk hikayesinin konu edinmiş olduğu bu dizide başrol oyuncusu olarak Sancar karakteriyle Engin Akyürek, Nare karakterine Neslihan Atagül yer almaktadır.

Ekranda fırtınalar estiren ancak Bir süredir seyirciyi üzen gelişmelerin yaşandığı diziden gelen son haber ise dizinin sıkı takipçilerini resmen üzüntüye boğdu. Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan dizinin Nares'si Neslihan Atagül diziden ayrılma kararı aldı...

Diziye veda edeceği için çok üzgün olduğunu belirten güzel oyuncu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı...

“Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere..”Yapımcı firma da sosyal medyadan bu ayrılığın sağlık nedenleri yüzünden gündeme geldiğini duyurdu. Gerek Güzel oyuncu gerekse yapımcı firmanın açıklamasının ardından  Böylece Neslihan Atagül için Sefirin Kızı defteri resmen kapandı...

SEYİRCİ MERAK EDİYOR..

Başrol oyuncusu diziden ayrılırken bu ayrılıkla ilgili ise Seyircinin kafası ise çok karıştı.. Peki dizinin başrolü olan ve Nare üzerine yazılı olan dizi şimdi nasıl ilerleyecek, şimdi dizide neler olacak? Bu konuda kulislerde konuşulan iki bomba iddia dolaşmakta..

İlk iddiaya göre Erken final kapıda: Son haftalarda giderek düşen ve rakiplerinin gerisinde kalan dizi erken final yapabilir. Gittikçe güçlenmiş olan Erken finali akla getiren en güçlü neden ise Maraşlı dizisinin daha ilk bölümden Sefirin Kızı'nı sollamış olması gösteriliyor. Maraşlı dizisi pazartesi günü ekran başına geçen seyirciyi şimdiden kendi tarafına geçirmiş durumda

Dizi dünyasında konuşulmakta olan bir diğer bomba iddia ise. Senaryo gereği Nare karakteri çok uzaklara gidecek yerine güçlü bir oyuncu bambaşka bir hikaye ile diziye dahil olacak olması. Şimdilik bu iddialar hakkında yapımcı ve kanal sessizliğini korumakta. Bakalım ve bekleyelim ilerleyen günlerde Sefirin Kızı dizisinde neler yaşanacak...

Kaynak : internet Haber