Son Nefesime Kadar Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu

Son Nefesime Kadar Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu

FOX TV ekranında yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar dizisinin yayın günü merak ediliyordu. Nurgül Yeşilçay'ın da başrolünde yer aldığı dizinin yayın tarihini FOX TV duyurdu.

FOX TV'nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar'ın geçtiğimiz günler yayınlanacağı gün belli olmuştu. Kanal yönetimi herkesin merakla beklediği yayın tarihini açıkladı.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban'ın yer aldığı, iki çocuğundan birisini kaybeden polis bir annenin psikolojik sorunlarını ve bir kayıp vakasını ile yaşanan trajedilerin sahneleneceği FOX TV'nin yeni dizisi Son Nefesine Kadar'ın geçtiğimiz günlerde yeni katılan bir oyuncu haberiyle birlikte tahmini yayın günü de açıklanmıştı. Çarşamba olarak duyurulan yayın gününün ardından ilk bölüm tarihi de bugün açıklandı.

Son Nefesime Kadar Yayın Tarihi Belli Oldu

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Saban'ın yanı sıra Rojda Demirer, Begüm Birgören, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı, Baran Bölükbaşı, Bülent Alkış, Ahmet Saraçoğlu ve Aysun Metiner'in de oyuncu kadrosunda yer aldığı FOX TV'nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar 23 Şubat Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak.