Show TV'nin Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm tarihi sonunda belli oldu

Show TV'nin Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm tarihi sonunda belli oldu

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman ekrana dönüyor belli oldu..

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi kısa sürede büyük ilgi gördü. Bazı çevreler dizinin senaryosundan rahatsız oldular.

ŞİKAYET ÜSTÜNE ŞİKAYET ALDI

Kızılcık Şerbeti dizisi kısa sürede en çok izlenen dizi olmasına rağmen çok sayıda şikayet almasıyla bir anda dikkat çekti.

RTÜK CEZA KESTİ

Kızılcık Şerbeti dizisinin seti durdu. Bu durum hem set çalışanlarını hem yapım şirketini hem de dizide yer alan oyuncuları olumsuz anlamda etkiledi.

Kanalın ve yapım şirketinin zararı ise çok büyük.

Seyirciler ise yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ YENİ BÖLÜM TARİHİ BELİRLENDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan haberde Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin yayın tarihiyle ilgili detaylara yer verildi.

RTÜK tarafından 5 hafta yayın durdurma cezası alan "Kızılcık Şerbeti" dizisinin çarşamba günü kolaj bölümü yayınlanacak.

kizilcik-serbeti-yeni-bolum-ne-zaman-kizilcik-15644679-8177-amp.jpg

“Kızılcık Şerbeti” dizisi RTÜK’ün kadına şiddet sahnesini gerekçe göstererek verdiği ceza nedeniyle 2 haftadır ekrana gelmiyor. Televizyon tarihinde bir diziye ilk kez uygulanan 5 haftalık yayın durdurma cezasıyla ilgili olarak geçen hafta bir kez daha üst mahkemeye itiraz edilmişti. Ancak karar çıkmadı.

Önümüzdeki pazartesi itibariyle adli süreçle ilgili gelişmeler yeniden takip edilecek. Mahkemeden dizinin devam etmesiyle ilgili olumlu bir karar çıkmazsa ve itiraz reddedilirse ceza uygulanmaya devam edilecek. Show TV RTÜK’ün yolladığı belgeselleri yayınlamaya devam edecek ve dizinin yayını ancak 19 Mayıs itibariyle başlayacak.

473.jpg

Öte yandan Show TV “Kızılcık Şerbeti”ni özleyenler için son 3 bölümden oluşan özel bir kolaj hazırlayacak ve çarşamba günü dizinin eski bölümlerini yayınlayacak. Ancak kolaj bölümde RTÜK’ün ceza verme gerekçesi olarak gösterdiği Nursema’nın (Ceren Karakoç) camdan itilme sahnesine yer verilmeyecek.

Bu arada Gold Film imzalı dizinin sadık seyircisi sık sık diziyi sosyal medyada TT yaparak verilen cezaya tepki göstermeye devam ediyor.

Kaynaklar: Show TV - Birsen Altuntaş: Derleme: üsküp haber