Show TV'de büyük kriz! Apar topar iddialı dizinin finaline karar verildi! Tepki yağdı

Show TV'de büyük kriz! Apar topar iddialı dizinin finaline karar verildi! Tepki yağdı

Show TV ekranlarında yayınlanan dizilerden final haberleri gelmeye devam ediyor. Kızılcık Şerbeti dizisi final yapacak mı merak edilirken final yapacak diziyle ilgili detaylar belli oldu.

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat bildiği gibi dizisi için final kararı alınmıştı. Şimdi yeni bir dizi hakkında daha Show TV final kararı verdi..

''Gelsin Hayat Bildiği Gibi, BKM imzalı, ilk bölümü 21 Temmuz 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği, senaryosunu Gani Müjde'nin kaleme aldığı, dram ve gençlik türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Başrollerini Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan paylaşmaktadır''

t25-gelsin-hayat-bildigi-gibi-327.jpg

SHOW TV'DEKİ GÜZEL GÜNLER DİZİSİ FİNAL YAPIYOR

Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisine final kararı veren Show TV şimdi de Güzel Günler Dizisi için final kararı verdi. Güzel Günler Dizisi kısa sürede büyük ilgi çekmişti.

SHOW TV DİZİSİ GÜZEL GÜNLER NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

BÜYÜK FİNAL ÖNCESİ DİZİDE AYRILIK VAR

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; TMC Film’in imza attığı Binnur Kaya (Kıymet), Ecem Erkek (Füsun), Leyla Tanlar (Selma), Zeynep Çamcı(Altan), Olgun Toker (Atakan), Burak Dakak (Mihran), Yıldıray Şahinler (Hakim) ve Seray Gözler gibi değerli isimleri buluşturan dizi 26. bölümde final yapacak.

Öte yandan Seray Gözler’in 23. bölümde veda edeceği “Güzel Günler” diziden “Aleyna”ya hayat veren Tuğçe Özbey de 22. bölümde ayrılacak.

guzel-gunler-dizisi-yarin-var-mi-yok-mu-guzel-gunler-yeni-bolum-14-bolum-ne-zaman.jpg

''Güzel Günler, TMC Film imzalı, ilk bölümü 6 Kasım 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Osman Taşcı'nın üstlendiği, senaryosunu Selin Tunç'un kaleme aldığı komedi ve aile türündeki Türk televizyon dizisidir''

SHOW TV'YE TEPKİ YAĞDI

Show TV yönetiminin iki dizi için final kararı vermesine seyirciler tepki gösterdiler. Öte yandan Kızılcık Şerbeti dizisinin de final yapacağı iddiaları var. Ancak kanal yönetimi medyadaki o iddiaları yalanlamıştı.