Show TV yeni dizi bombasını patlattı Cam Tavanlar kendinden çok bahsettirecek!

Show TV yeni dizi bombasını patlattı Cam Tavanlar kendinden çok bahsettirecek!

Show TV ekranında yayınlanan Çukur Adlı TV dizisi final yapınca yerine gelecek olan Cam Tavanlar dizisi seyirciyi şaşkına çevirecek bir hikaye içeriyor

Cam tavanlar büyük adımlarla geliyor.

Show Tv ekranlarında büyük bir heyecanla beklenen Cam Tavanlar dizisinin fragmanını izlemişsinizdir. Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrollerini paylaştığı dizi büyük yankı getireceğe benziyor. Dizi büyük bir iddia ile yayın hayatına merhaba demek üzere.

İş hayatında, tırnaklarıyla kazıyarak büyük başarılara imza atan genç bir kadın olan Leyla ile sadece erkek olduğu için daha iyi olacaktır mantığıyla birçok kapıyı kolayca açan Cem'in hikayeleri bizi karşılıyor olacak.

İzleyeceğimiz temalar ise ; tabii ki aşk, rekabeti, tatlı - sert bir rekabetin ortasında kendimizi bulacağız gibi duruyor.

cam-tavanlar-5-wpyz.jpg

Dizi henüz başlamadan, başrol oyuncularının arasındaki uyum, kendilerini heyecanla bekleyen seyircilerden kaçmamış olacak ki gün ve saat konusunda büyük iddialar ortaya atılmaya başladı bile.

Başarılı bir senarist olan Meriç Acemi'nin kalemine büyük bir kuvvet diliyor, şöyle keyiften dört köşe izleyeceğimiz bir dizi olmasını diliyoruz.