Selçuk Geçer'den korkutan dolar kuru açıklaması! Yaptığı açıklama herkesi şaşırttı

Selçuk Geçer'den korkutan dolar kuru açıklaması! Yaptığı açıklama herkesi şaşırttı

Piyasalar dolar ne olacak gelişmesine kilitlenmiş durumda kimi uzman düşecek diyor kimi uzman ise yükselecek diyor. Selçuk geçer ise yaptığı açıklamada yükselecek diyor!

2018 Yılından beri Dolar Türk lirası karşısında en yüksek seviyelerini yaşıyor. Vatandaşlar artık kurun bir an önce düşmesini bekliyor. Son zamanlardaki düşüş trendi ise sevinç etkisi yaratırken Selçuk Geçer yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı..

Dolarda hızla düşüş sürüyor. Merkez Bankası peş peşe faiz artırınca Dolar düşmeye başladı! Reform açıklamaları ise heyecan yarattı ve hızla yükselen dolar hızla çakılmaya başladı. Hal böyle olunca dolar hızla düşüşe geçti...

Dolar günü bugün 7.28'den kapattı.
 
EKONOMİST SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR YORUMU

Dolarda düşüş devam ederken ekonomist Selçuk Geçer'den dikkat çeken dolar açıklamaları geldi Selçuk Geçer, 8.30-8.40 bandında dolar ile ilgili olarak, dolarda bu seyrin çok devam etmeyeceğini iddia etti..

"KAPANMALAR HIZLA GELECEK'' İDDİASI

Pandemi döneminde hükümetin özel sektöre yeterince destek vermediğini öne Süren Selçuk Geçer ''1000 liralık yardımla esnafın krizden kurtulamayacağını söyledi. Geçer, kısa süre içerisinde özel sektörde kapanmaların başlayacağını iddia ederek karamsar bir tablo çizdi..

 
SERT AÇIKLAMALAR YAPIP - DOLAR KONUSUNDA MERKEZ BANKASI'NA YÜKLENDİ 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası'nın doları düşürmek için yüksek faiz artımı yaptığına dikkat çekerek faizle de bundan sonra bir şey yapılamayacağını açıkladı!

SELÇUK GEÇER: DOLAR GELDİĞİ YERE GERİ DÖNECEK
 
Faiz enstrümanının artık işe yaramadığını belirten Selçuk Geçer Merkez Bankası'nın dolar rezervlerinin kalmadığını ve uluslararası piyasada da destek bulunmadığının altını çizdi. Selçuk Geçer ayrıca doların kısa sürede 7.90, ardından 8 dirençini kıracağını ve daha sonra geldiği yere yani 8.50'lere döneceğini iddia etti.

Selçuk Geçer'in bu iddiası tepkiye  yol açarken çok sayıda kişi hiç bir şey bilmiyorsun diyerek tepki gösterdi..

Kaynak: MİLLİ GAZETE