Selçuk Geçer korku pompaladı! Dolar Kaç Türk Lirası olacak açıkladı! Herkes tepki gösterdi

Selçuk Geçer korku pompaladı! Dolar Kaç Türk Lirası olacak açıkladı! Herkes tepki gösterdi

Saadet Partisi'ne yakın Milli Gazete Sürekli pişirip pişirip Selçuk Geçer'in açıklamalarını manşetlerine taşıyor. İlgili gazete yine Geçer'i sayfalarına taşıdı TL - DOLAR kuru hakkında olay bir haber yayınladı..

Türk lirası son zamanlarda giderek değer kazanırken rahatsız olan çevreler var. Kimileri doların tekrar tırmanışa geçeceğini söylüyor.

Muhalefete yakın gazetelerde sürekli o haberleri sayfalarına taşıyor. Sanki dolar kuru yükselişe geçse destekledikleri partilerin oy oranı artacakmış gibi.

Ama olayın yönü çok farklı.

Tamamen internet trafiği çekmek amaçlı yaptıkları ortada. Neymiş efendim Selçuk Geçer şu iddiayı yapmış bu iddiayı yapmış..

Beyefendi şimdi de Dolar 11 TL olacak demiş..

Bu açıklamayı öyle köpürterek yayınlıyorlar ki sonuna da minikçe bir not düşüyorlar. Bu yatırım amaçlı değildir! Tavsiye olarak kabul etmeyin haber amaçlıdır

Üstelik bunu her gün yapıyorlar.  1 Yaparsın 2 yaparsın anlarız da her gün yapmanın alemi nedir.

Yılın 365 günü emekliye müjde haberi yapan yandaş gazetelerden bari biraz farkınız olsun. Biri müjde pompalıyor bir diğeri ise korku pompalıyor..

Doların düştüğü şu günlerde yapmayın bari bunu..

En iyi gazetecilik sektörünün bilmesi gerek kur yüksekliğinin ne kadar kötü bir şey olduğunu.. 

Çünkü Dolar TL yükselince çok sayıda yerel gazete kağıt ücretleri pahalandı diye yayın hayatına son vermek zorunda kalmıştı son!..