Sedat Peker'in iddiaları Sonrası Habertürk'e Ara Veren Veyis Ateş'e bir kötü haber daha

Sedat Peker'in iddiaları Sonrası Habertürk'e Ara Veren Veyis Ateş'e bir kötü haber daha

Organize Suç Örgütü Liderliğinden aranan Sedat Peker'in iddiaları sonrası Habertürk ekranındaki yayınlarına ara veren Veyis Ateş için bir kötü gelişme daha..

Sedat Peker yayınladığı videolarla Türkiye gündemini sarsmaya devam ederken Veyis Ateş için çok kötü bir haber geldi.

Veyis Ateş'e ilişkin ilk olarak Habertürk'ün izin kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Şimdilik tatilde olan Veyis Ateş Habertürk ekranına çıkmıyor.

Ne zaman döneceği ise henüz bilinmiyor.

Öyle ki aynı grup içerisinde yer alan FATİH ALTAYLI bile Veyis Ateş'e sahip çıkmamıştı.

Bugün ise bir son dakika gelişmesi daha yaşandı Cumhuriyet gazetesinin iddiasına göre Veyis Ateş hakkında inceleme başlatıldı.

İncelemeyi başlatan yer ise Türkiye Gazeteciler Cemiyeti..

Gerekçe olarak ise Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), TGC Hak ve Sorumluluk Bildirgesi'ne aykırı davrandığı gerekçesiyle üyesi Veyis Ateş hakkında soruşturma açma kararı aldığını duyurdu.

Konuyla ilgili olarak edinilen bilgilere göre Cemiyete Veyis Ateş'le ilgili çok sayıda şikâyet başvurusu yapıldığı belirtiliyor..

Veyis Ateş hakkındaki incelemeye ilişkin detayların yer aldığı Cumhuriyet'in haberine göre; bu başvurular üzerine toplanan TGC Yönetim Kurulu, Veyis Ateş hakkında disiplin soruşturması açılmasına ve bu nedenle savunmasının istenmesine ilişkin bomba bir karar aldı.. Veyis Ateş'in nasıl bir savunma yapacağı merak ediliyor. - Kaynak: CUMHURİYET