Şaşırtan Karar! Mahkeme Devlet Bahçeli'nin zorla getirilmesini istedi

Şaşırtan Karar! Mahkeme Devlet Bahçeli'nin zorla getirilmesini istedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında mahkemeden şaşırtan karar! Böylesi ilk kez duyuldu

Sabah gazetesi dikkat çeken bir gelişmeyi haberleştirdi. Sabah'da yayınlanan haber MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında..

Olayla ilgili kısa bilgi verilecek olursa Sosyal medya sitelerinden Twitter'da hakarete uğrayan MHP lideri Devlet Bahçeli avukatı aracılığıyla ilgili şahıs hakkında şikayetçi oluyor ve dava açıyor.

Bahçeli tarafından açılmış olan bu davada ise ilginç bir gelişme yaşanıyor..

Hendek ilçesindeki dosyanın hakimi Ankara adliyesine yazı yazarak davacı olan Devlet Bahçeli için zorla getirme istiyor.. 

Öte yandan Sabah'ta yer alan habere göre bu çağrıya istinaden de ilgili adliyeden bir cevap yazılıyor ve bu karara şu ifadelerle itiraz ediliyor

"Mağdurun bir siyasi partinin genel başkanı ve Milletvekili olması; olaya ilişkin doğrudan bir görgüsünün bulunmaması ve suçun da uzlaşmaya tabi olmaması hususları gözetilerek istinabe evrakının yeniden değerlendirilmesi, uygun görüldüğü takdirde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na 'Milletvekili olan müştekinin dava konusu olay nedeniyle şikayetçi olup olmadığı, davaya katılmak ve beyanda bulunmak isteyip istemediği yönündeki düşüncesinin mahkememize iletilmesi' şeklinde müzekkere yazılmasının uygun olup olmayacağı yönünde mahkememize bilgi verilmesi hususunda gereği rica olunur" 

Konuyla ilgili nasıl bir gelişme yaşanacağı merak edilirken MHP'ye yakın Avaz Türk adlı internet sitesi de bu gelişmeyi Tuhaf karar başlığıyla okuyucuyla paylaştı...

Kaynak : SABAH