Sadakatsiz Dizisi Ekrandan Kaldırılırken Cansu Dere Yeni Dizisiyle Geri Döndü

Sadakatsiz Dizisi Ekrandan Kaldırılırken Cansu Dere Yeni Dizisiyle Geri Döndü

Kanal D ekranında yayınlanan Asya karakterine hayat veren Cansu Dere yeni dizisiyle ekrana döndü.

Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisi 3 ay boyunca ekrana yaz arası verdi: Dizide Asya karakterine hayat veren Cansu Dere ise ekranı boş bırakmıyor. Show TV ekranlarında Cansu Dere boy gösterecek.

Televizyon gazetesinin haberine göre: 2018 yılında Puhu TV’de yayınlanan ve Emmy ödüllerinde Haluk Bilginer’e ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünü kazandıran Şahsiyet dizisi Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü Show TV’de ekrana gelen Şahsiyet, bundan böyle salı akşamları Show TV izleyicisi ile buluşmayı sürdürecek. Ekran macerası ne kadar sürecek o da belli oldu. Televizyon gazetesinin derlemiş olduğu bilgilere göre Toplam 12 bölüm sürecek olan Şahsiyet dizisinde Cansu Dere’yi Nevra karakterine hayat verecek. Öte yandan Dünyanın en prestijli ödüllerinden Emmy’i alan Şahsiyet, Salı akşamları 23.15’te Show TV’de yayınlanmaya devam edecek..

Ne diyelim Şahsiyet dizisi internet ortamında yayınlanırken oldukça fırtınalar estirmişti anlaşılan Show TV ekranında da fırtınalar estirecek..

CANSU DERE KİMDİR? BİLGİLER

Aslen Yunanistan göçmeni bir aileden olan Cansu Dere, İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamlamış 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçilmiş ve sonrasında da profesyonel olarak mankenlik yapmaya başlamıştır. ... Ayrıca Cansu Dere İlk sunuculuk deneyimini Kanal D'deki Çocuk ve Müzik programıyla yaşamıştır.

Sadakatsiz dizisiyle fırtınalar estiren Cansu Dere şimdilerde ise Show TV ekranında Şahsiyet dizisiyle boy göstermektedir.