Sabah yazarı Hilal Kaplan bu kez de FOX TV Sunucusu İsmail Küçükkaya'ya tepkili!

Sabah yazarı Hilal Kaplan bu kez de FOX TV Sunucusu İsmail Küçükkaya'ya tepkili!

Ali Babacan FOX'a çıktı ortalık karıştı! FOX TV Sunucusu İsmail Küçükkaya için Sabah yazarı Hilal Kaplan olay olacak sözler sarf etti. Ali Babacan -İsmail Küçükkaya yayınını eleştirdiği yazı ile Sabah yazarı gündeme oturdu..

Eski eşinin iddiaları nedeniyle sık sık iktidar yakın medyanın hedefi haline getirilen İsmail Küçükkaya bu kez de Sabah yazarlarından Hilal Kaplan tarafından hedef alındı.

İsmail Küçükkaya yaptığı her açıklamada iddiaların yalan olduğunu söylüyor.

Ancak Medyada sürekli İsmail Küçükkaya hakkında bu haberler yayınlanmaya devam ediyor.

Küçükkaya'nın potansiyel bir şekilde hedef alınmasının altındaki nedenin ise muhalefet destekçisi olması gösteriliyor.

Geçmişte Fatih Portakal'da medya aracılığıyla büyük bir baskı görmüş ve İzmir'deki çiftlik evine yönelik sürekli yapılan haberler sonrasında FOX TV Ana haber sunuculuğundan ayrılmıştı.

Portakal sonrasında gazeteciliği youtube üzerinden devam eder hale gelmişti. Herkes biliyor ki bir TV kanalındaki etkiyle Youtube üzerindeki etki bir değil.

Günümüzde İsmail Küçükkaya Ekranların en çok izlenen sunucularından birisi.. Peki Hilal Kaplan İsmail Küçükkaya hakkında neler yazdı?

Hükümete Yakın Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'dan İsmail Küçükkaya'ya DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile İstanbul Sözleşmesi'ne dair yaptığı yayınla ilgili sert eleştirilerde bulundu

Hilal Kaplan, Fox TV'deki Çalar Saat programında Ali Babacan ile Küçükkaya'nın karşılıklı iltifatlarla ve kahkahalarla konuyu ele aldıklarını vurgulayarak "Gördüğü şiddet sebebiyle kanser olduğunu söyleyen Eda Hanım neler hissetmiştir, düşünemiyorum bile..." ifadelerini kullandı

Öte yandan Hilal Kaplan, İsmail Küçükkaya'nın medyaya da yansıyan eski eşini darp ettiğine dair konuyu hatırlatarak "Türkiye'de her şey olunuyor da rezil olunmuyor hakikaten." diye yazdı.

İsmail Küçükkaya veya Ali Babacan'ın Hilal Kaplan'ın bu yazısına herhangi bir yanıt verip vermeyeceği ise çok merak ediliyor. 

Şimdilik ne Ali Babacan ne de İsmail Küçükkaya cephesinden bir yanıt yok.

Ancak Yurt gazetesi başta olmak üzere muhalefete yakın çok sayıda gazete Hilal Kaplan'ın bu yazısını haberleştirdi.