Pratik Kaş Almanın Yolu - Evde Kaş Almak İsteyen Kadınlara Güzellik Tüyoları

Pratik Kaş Almanın Yolu - Evde Kaş Almak İsteyen Kadınlara Güzellik Tüyoları

En az makyaj kadar önemlidir kaş bakımı. Peki evde kaş nasıl alınır?

PRATİK KAŞ ALMA YÖNTEMLERİ! EVDE KAŞ NASIL ALINIR? KAŞ ALMANIN PÜF NOKTALARI!

Yüzümüzde bulunan tüm organlara anlam veren ve mimikleri oluşturan kaşların şekli çok önemlidir. Kimi zaman kaş alırken yapılan hatalar düzelmeyecek sonuçlara neden olabiliyor. Genelde kuaförde aldırılan kaşlar acil durum olduğu zaman evde kısa bir sürede düzeltmek istiyorsanız eğer hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz! Dakikalar içinde kaşlarınızın şeklini bozmadan evinizde kaş alabilirsiniz!

Evde kaş almak hem kolay hem de ekonomik bir işlemdir. Yapılan araştırmalara göre kadınlar evde alınan kaşlarını daha çok seviyor. Her yüz tipine uygun kaş alma şekli vardır. Bu durumda kendi kaşlarınıza müdahale de bulunmak daha kolay olacaktır.  Acil zamanlarda ya da çalışma temposundan dolayı kuaföre gidecek vakti bulamadığınız zamanlarda kendiniz alabilirsiniz.  Kaş alırken nelere dikkat edilmelidir? Evde kaş nasıl alınır? Tüm soruların yanıtı burada..

  • Kaş almanın en doğru vakti duş sonrasıdır. Kaş kökleriniz yumuşadığından normale oranla daha az acıyacak ve çabuk çekilecektir.

Kaşlarınızı alırken ihtiyacınız olan sadece 3 malzeme vardır. Cımbız, kaş tarağı ve ayna..

Kaşlarınızın doğal halini bozmayı istemiyorsanız mutlaka tarak ile onarlı yukarı ve dışa doğru uzama yönünde tarayıp işe başlamalısınız. Daha sonra göz kapağınızın üst bölümüne gelen kaşlarınızı cımbız yardımı ile alabilirsiniz.

Daha sonra aşağıdan başlayıp, yavaşça yukarı doğru devam edelim ve kaş şeklinize uyumlu olmayan kaşlarınızın uç kısımlarını keselim.

Kaş Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Bir kaşınızı fazla aldığınızı düşünüyorsanız eğer diğerini de ona benzetmeye kesinlikle çalışmayın! Bu durumda incecik kaş elde edebilirsiniz.
  • Kaşları duştan önce almayınız. Çünkü sıcak bir duş gözeneklerin açılmasını sağlayarak acımasını önler.
  • Kaşlarınızı her gün sakın almayın. Düzgün uzaması ve kış köklerinizin ölmemesi için zaman geçmesini bekleyin.
  • Kaşlarınızı almadan önce kaş tarağı ile tarayınız. İki kaşınızı da eşit bir şekilde kesmenize yardımcı olur.
  • Kaşlarınızın daha kalın görünmesini istiyorsanız eğer kaşlarınızın ortası açık ise uç kısımlarını kısaltıp kalın bir kaş elde edebilirsiniz. Eğer kaşlarınızın seyrek ise bu uygulamayı yapmamalısınız. Kaşların ince ve kısa olur.

İlgili Haberler