Özlem Gürses Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Özlem Gürses Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Geçmişte Ekmeleddin İhsanoğlu'nun basın danışmanı olan Gazeteci Özlem Gürses, Youtube kanalında Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı için önemli bir iddiada bulundu.

Özlem Gürses bir yandan Halk TV'de program yaparken diğer yandan da youtube üzerinden yayınlar yapmaya devam ediyor. Bugünkü youtube yayınında Özlem Gürses bomba bir iddiayı gündeme getirdi. İddiasına göre Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Özlem Gürses bu açıklamaları, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın yazısına cevaben yaptı.

Özlem Gürses'in açıklamaları şu şekilde

"Fatih Altaylı bugün bir yazı yazdı. Ortak aday Kemal Kılıçdaroğlu olmayacak ama Ekrem İmamoğlu’nu da aday yapmayacak dedi. O zaman bir soru ortaya çıkıyor. Peki aday kim olacak? Kemal Kılıçdaroğlu aday olmayacaksa, Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş’ı da aday yapmayacaksa aday kim olacak şeklinde bir soru gündeme geliyor. Valla o soruya verilen en popüler cevaplardan biri Meral Akşener oldu bugün. Ben birkaç kişiyle konuştum. Dediler ki Meral Akşener’in adaylığı giderek güçleniyor. Yani ilginç, Meral Akşener bizzat Halk Tv ekranlarında ben Cumhurbaşkanı falan olmak istemiyorum, Başbakan olacağım dedi."

İHSANOĞLU'NUN BASIN DANIŞMANIYDI

Halk TV'de programlarıyla yer alan Özlem Gürses, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP tarafından çatı aday olarak gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu'nun basın danışmanıydı.