Özgü Namal herkesi çok üzmüştü: Sevindiren haber sonunda geldi...

Özgü Namal herkesi çok üzmüştü: Sevindiren haber sonunda geldi...

Ekranlardan uzak olan Özgü Namal herkesi üzmüştü. İYİ HABER geldi

Özgü Namal, beklenmedik bir şekilde ekranlara veda etmişti. Herkes Özgü Namal ne zaman ekranlara geri dönecek merak etmekteydi. Nihayet sevindiren haber geldi ve Özgü Namal hayranları çok mutlu oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Türkiye'nin en iyi oyuncularından Özgü Namal, 9 yıl sonra dizi setlerine dönme kararı aldı. Özgü Namal'dan gelen bu sevindirici haber Özgü Namal hayranlarını çok mutlu etti.

ozgu-namal-ekrana-donmeye-hazirlaniyor-h83051-5eb17.jpg

SONUNDA PROJEYE ONAY VERDİ

Özgü Namal uzun yıllar boyunca setlerden uzaktaydı. Özgü Namal magazin gündeminden de uzak bir yaşam sürüyordu. Özgü Namal‘ı yıllardır birçok yapımcı setlere dönmesi için ikna etmeye çalışıyordu. Önüne açık çek koyan yapımcı ve kanal yöneticisi bile oldu. Ancak Köyceğiz’deki çiftliğinde iki çocuğuyla sakin bir hayat süren başarılı oyuncu kendisini çok heyecanlandıran bir proje olmadıkça setlere dönmek istemediğini belirtmiş, birkaç dizi ve filme başta sıcak baksa da yazılan senaryolar içine sinmeyince teklifleri reddetmişti.

img20201111071313.jpg
NİHAYET İYİ HABER GELDİ

9 yıl boyunca Özgü Namal hayranları çok üzgündü. Özgü Namal'ın ne zaman ekranlara döneceği büyük merak konusu olmaktaydı. Son gelen haber ise ödüllü oyuncunun hayranlarını çok sevindirecek.

SON PROJESİ DE OLAY OLMUŞTU

2013 yılında ekrana veda eden “Merhamet“, başrol oynadığı son dizi olan Özgü Namal, Gold Film’in patronu Faruk Turgut’la çok ses getirecek iddialı bir dizi projesi için hafta sonu el sıkıştı. Yeni sezonun en çarpıcı işlerinden biri olmaya aday projenin kod adı “Kızıl Goncalar“… Yazarı ise “Vatanım Sensin“, “Atatürk” ve “Kulüp” gibi dev bütçeli dizilerin yazarı Necati Şahin‘e ait…

Özgü Namal'ın yer alacağı projede alanında oldukça iyi oyuncular da yer alacak. Özgü Namal'ın başrolünde yer alacağı projede genç yeteneklerin de yer alacağı öğrenildi.

İlgili Haberler