Nihayet Kanal D kararını verdi... Sevilen dizi tekrar sete çıkıyor. Final haberleriyle seyirciler yıkılmıştı

Nihayet Kanal D kararını verdi... Sevilen dizi tekrar sete çıkıyor. Final haberleriyle seyirciler yıkılmıştı

Kanal D ekranlarında 17 yıl boyunca yayınlanan Arka Sokaklar dizisi geri dönüyor. Dizi oyuncuları sete hazırlanıyor.

Kanal D kararını verdi ve sevilen dizi ''Arka Sokaklar'' tekrar sete çıkıyor. Arka Sokaklar'ın final yapacağı iddiaları seyircileri derinden üzmüştü.

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlan haberde; Arka Sokaklar dizisinin sete çıkış tarihiyle ilgili detaylara yer verildi.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN SETE ÇIKIYOR BELLİ OLDU

Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda Kanal D’de seyirciyle buluşacak. Bir ekran klasiği olan polisiye diziyi Erler Film’in efsane yapımcısı Türker İnanoğlu bedelsiz olarak Kanal D İç Yapımlar’a devretmişti. Dizinin eski ekibiyle tek tek anlaşmalar yapılıyor. Özgür Ozan’ın “Eylülde buluşuruz” mesajının ardından dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin’le Kanal D İç Yapımlar’la anlaştı.

zafer-ergin-001.png

80 yaşındaki ünlü aktör Zafer Ergin menajeriyle buluştu ve “Eski hikayenin yeni başlangıcı için, Hasan kardeşimle beraberiz….” mesajıyla Arka Sokaklar dizisinin ekibinde yer alacağını ilan etti. Diziyi yine usta yönetmen Orhan Oğuz çekecek ve Ozan ile Sinan Yurdakul yazacak. “Arka Sokaklar”ın çekimlerinin temmuz ortasında başlaması planlanıyor.

arka-sokaklar-2.jpg

GÜZEL GELİŞMEYİ AKTARALIM

Üsküp haber'in edindiği bilgilere göre; Arka Sokaklar dizisinde yeni oyuncular yer alacak. Bu kapsamda Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda özellikle genç isimlerin yer alması bekleniyor. Yeni karakterlerin kimler olacağı şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.

Anlaşmalar tüm hızıyla devam ediyor.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Arka Sokaklar, Erler Film (2006-2022) ve D Productions (2023-) imzalı, ilk bölümü 31 Temmuz 2006 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan'ın yazdığı polisiye, aksiyon, dram ve komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. 17 yıldır (17 sezon) kesintisiz yayınlanan Arka Sokaklar; yayın yılı, sezon sayısı ve bölüm sayısı bakımından Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisidir.

efsane-dizi-arka-sokaklarin-yerine-gelecek-proje-belli-oldu-hulya-avsar-ile-1678952491-7856.jpg

DİZİNİN KONUSU

Dizide, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren İstanbul Emniyet Müdürü Rıza Soylu (Zafer Ergin) olur.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ NEDEN ARA VERMİŞTİ?

Dizinin 638. bölümü yayımlandıktan sonra yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle 17 Kasım 2022'de çekimlere 45 gün ara verildiği açıklanmış sonrasında verilen aranın uzaması ile birlikte devam edip etmeyeceği belirsizliği ortaya çıkmıştır : kaynak: