Nevşin Mengü Yine Sinirleri zıplattı! Söyledikleri izleyen herkesi çileden çıkardı

Nevşin Mengü Yine Sinirleri zıplattı! Söyledikleri izleyen herkesi çileden çıkardı

Nevşin Mengü, Youtube yayınında kullandığı ifadelerle şimşekleri üzerine çekti! Söyledikleri öylesine olay oldu ki sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı!

OLAY TV kapatıldıktan sonra iyiden iyiye tıpkı Fatih Portakal gibi Youtube üzerinden yayınlara ağırlık veren Nevşin Mengü izleyenleri kendine has  yorumlarıyla çıldırtmaya devam ediyor.

İzleyen kimileri gülüyor kimileri ise çok kızıyor.

Özellikle sözleri İslami kesimi ayaklandırdı.. Yaptığı yorum üzerine adeta sosyal medyada kendisine tepki yağdı.

Ekranlardaki uygulamalardan rahatsızlığını dile getiren Nevşin Mengü kendisini  çoluk çocuk izliyor mu izlemiyor mu hiç düşünmeden tuhaf tuhaf yorumlar yaptı.

Yeniakit'te yer alan habere göre : Youtube canlı yayınında açıklamalarda  Nevşin Mengü, kullandığı ifadelerle adeta kafa karışıklığına yol açtı.

İlk olarak Bülent Serttaş'ı eleştirdi


STAR TV ekranında yayınlanan ve reyting rekorları kıran İbo Show'da Bülent Serttaş'ın sahneye çıkan dansöze bakmadığına dikkat çeken, "Türkiye'de yeni hiçbir şey üretilemiyor. Döndük dolaştık yeniden İbo Show'a geldik. Geçen hafta da oryantal Didem ekranlardaydı. Bülent Serttaş Didem'e hiç bakmadı. Nedenini bilmiyorum. Belki de 'kadın, tevbe estağfirullah' diye bakmamıştır." ifadelerini kullandı.. 

BOMBAYI PATLATTI 'Görmek istiyorum'


Nevşin Mengü, dansözler hakkında da tepki çeken şu yorumları yaptı!

"Bu kıyafet ne Allah aşkına ya. Helal dansöz. Her yeri kapalı. Böyle dansöz mü olur? Ne göbeğini görüyoruz? Ne kalçasını görüyoruz." diyerek isyan etti.

Nevşin Mengü'nün bu açıklamaları gerilime yol açarken hayırdır Nevşin Erkek olsan anlarız da kadın olarak niye isyan ediyorsun yorumlarına neden oldu.. 

Nevşin Mengü kendisini çağdaş ve laik kesimin temsilcisi olarak gösteriyor. Kadın bedeninin sömürülmesine en çok tepki gösterecek isimlerden birisi olması gerekirken böylesi bir açıklama yapması gerçekten kafa karışıklığına yol açmıştır!

Nevşin Mengü sırf tesettürü eleştireceğim derken bu yorumuyla adeta kadın bedeninin sömürülmesine ses çıkarmayarak yanlış bir yorum yapmıştır.

En çokta kendisinin eleştirmesi gerekirken çıkıp böylesi bir şeyi savunması herkeste kafa karışıklığına yol açtı.

En sert tepkiyi kendisine Yeni Akit gösterdi. Ve feminist kadın derneklerinin herhangi bir açıklama yapması durumunda haberleştireceklerini dile getirdiler..