Nevşin Mengü algı operasyonuna başladı! Muharrem İnce için söyledikleri kriz çıkardı

Nevşin Mengü algı operasyonuna başladı! Muharrem İnce için söyledikleri kriz çıkardı

Olay TV kapatıldıktan sonra işsiz kalan şimdilerde ise DW TÜRKÇE ve Youtube üzerinden yayınlar yapan Nevşin Mengü algı operasyonuna başladı. Muharrem İnce için söyledikleri tepki çekti.

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun istifasına alkış tutan ve parayı nerden buldunuz diye soramayan Nevşin Mengü skandal bir çıkışla Muharrem İnce'yi hedef aldı.

Parti kurmak teşkilatlanmak kolay değil. Para nereden burulacak diye aklınca Muharrem İnce'ye operasyon çekti.

Yetmedi Muharrem İnce'nin istifa açıklamasında bahsettiği kim varsa onların avukatlığına soyundu. Eski bir CHP'li siyasetçinin kızı olan Nevşin Mengü'nün babası ise CHP yönetimine ağır muhalefetiyle biliniyor.

Peki Nevşin Mengü hadi Muharrem İnce'ye inanmıyor yılların siyasetçisi babası Şahin Mengü'yü hiç mi dinlemiyor?

Muharrem İnce'nin istifa açıklamasını yayınlayan TV kanallarını da hedef alan Nevşin Mengü tek tek o kanalların adını saydı..

Bu konuda ise şunu bilmeden konuştuğu çok açık.

CHP'yi destekleyen medya Muharrem İnce'yi değil ekrana çıkarmak iftiralarıyla saldırıyor. Nedeni ise CHP'li belediyelerden aldıkları tanıtım ve reklamlar. CHP'li belediyelerin fonladığı sözde muhalif kanallar işte bu yüzden Muharrem İnce'yi yayınlama cesaretine sahip değillerdir.

Babacan'ın ve Davutoğlu'nun istifasına alkış tutan Nevşin Mengü'ye Muharrem İnce'ye operasyon çekmek hiç yakışmamıştır.. Hem de hiç..

Nevşin Mengü'nün bu açıklamalarının ardından sosyal medyada çok sayıda Muharrem İnce destekçisi kendisine tepki gösterdiler.

Nevşin Mengü'nün Muharrem İnce hareketine umarız bu taraflı bakış açısı değişir.