Netflix yayınlarında şaşırtan gelişme! Yüzlerce kullanıcıya kapandı! Neler oluyor?

Netflix yayınlarında şaşırtan gelişme! Yüzlerce kullanıcıya kapandı! Neler oluyor?

Dünyada milyonlarca kullanıcısı olan Netflix'te şok gelişme. Yayınlar neden kapandı? Herkes anlam veremedi

Kuşkusuz dünyanın en değerli platformu artık sosyal medya devlerine nazaran Netflix. Evdeki televizyonlarımızı ve bir çok TV kanalını bile tahtından eden Netflix hepimizin vazgeçilmezidir..

Peki Netflix neden aksadı?

Kesinti izleme web sitesi Downdetector.com'a  derlemesine göre, Netflix’in video yayın hizmetleri Salı günü 1.000'den fazla kullanıcıya kapandı ve bu kullanıcılar erişim sağlayamadı.. 

Konuyla ilgili olarak gelişmeyi haberleştiren Reuters'te salı günü Netflix'in yayınları 1000'den fazla kullanıcıya açıklanmayan sebeplerle kapandı şeklinde bir haber yayınladı. Öte yandan dünya devi konumunda bulunan Netflix kesinti ile ilgili yorumda  da bulunmamış... 

herkes kesinti neden oldu diye merak ederken Downdetector.com adlı internet sitesi, video akış hizmetiyle ilgili sorunları bildiren yaklaşık 1.300 kişi olduğunu ilan etti.. 

Söz konusu bu Web sitesinin canlı kesinti haritası, sorunların çoğunlukla Amerika Birleşik Devletleri'nde ortaya çıktığını ortaya çıkardı.

Kullanıcılar kısa süreli panik yaşarken yeniden Netflix'e ulaşabildiler. Netflix BİLİNDİĞİ gibi dünyanın en çok izlenen platformlarından birisidir.... Bu yüzden insanlar kısa süreli dahi erişemese büyük panik içerisine giriyorlar..