Muharrem İnce'nin istifası sonrası CHP'de bomba patladı! Yeni Akit yazarı Dilipak Açıkladı

Muharrem İnce'nin istifası sonrası CHP'de bomba patladı! Yeni Akit yazarı Dilipak Açıkladı

Muharrem İnce'nin CHP'den istifa etmesiyle birlikte CHP'de bombalar peş peşe patlıyor. Abdurrahman Dilipak olacakları açıkladı.

CHP'nin simge ismiydi Muharrem İnce.. CHP'de adeta Muharrem İnce ismi potansiyel lider adayları arasında geçiyordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti içerisinde adeta bir kıyım yaptı. Bu kıyım sonrasında Muharrem İnce'yi destekleyen kim varsa ya tekrar delege yapmadı ya da yeniden aday göstermedi.

Hal böyle olunca CHP adeta Kemal Kılıçdaroğlu partisine dönüştü. Son kurultayda da Muharrem İnce'ye yapılan saygısızlık ve saraya giden CHP'li iftirası bardağı taşıran son damla oldu.

Muharrem İnce Memleket hareketini başlatarak CHP'den istifa kararı aldı. Beraberinde üç milletvekili de istifa ederek Muharrem İnce ile hareket etme kararı aldı.

Şimdi herkes ne olacak diye merak ederken Yeni Akit gazetesi bomba bir haberi okuyucusuyla paylaştı.

Haberde bomba iddialar yer aldı.. İddiaya göre yeni istifalar yolda.

Konuyla ilgili olarak Muharrem İnce'nin CHP'den ayrılıp yeni parti kurmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, 'Meclis'te iki CHP olacak. Bu CHP, HDP'den haz etmiyor. Nur topu gibi bir parti daha oldu. Bu süreç içerisinde CHP'den biraz daha ayrılmalar olacak' diyerek yeni istifaların olacağına işaret etti.

Şimdi herkes CHP'den ayrılacak isimleri merak ediyor.

CHP yönetimi Muharrem İnce hareketini ciddiye almasa da oldukça büyük ses getirecek bir parti olacağı konuşuluyor..