Muhalif Basının Gözdesi Ali Babacan Sahaya İndi! Cumhuriyet Gazetesi Fena parlatıp ve..

Muhalif Basının Gözdesi Ali Babacan Sahaya İndi! Cumhuriyet Gazetesi Fena parlatıp ve..

AK PARTİ'den ayrılarak Deva Partisi'ni kuran Ali Babacan CHP medyasının manşetlerinden düşmüyor. Yeni haberlerinde yine Babacan'ı parlattılar..

Gerek Sözcü gazetesi gerekse Cumhuriyet gazetesi hemen hemen her gün Ali Babacan ve partisine yer veriyor

Düne kadar AK PARTİ içerisinde siyaset yapan Ali Babacan 31 Mart Yerel seçimlerini AK PARTİ kaybedince birden partiden ayrılmak aklına geldi ve yeni bir muhalefet cephesi için parti kurdu.

Kurduğu parti çok sayıda ankette yüzde 2 bile oy alamazken Muhalif basın sanki onu bir Ana muhalefet lideri gibi görüyor.

Gittiği her yeri adım adım takip edip haberleştiriyorlar. Akıllarınca Ak Parti tabanının Ali Babacan'a yöneleceğini düşünüyorlar.

Aynı basın kuruluşları Muharrem İnce'ye ise aynı ilgiyi göstermiyorlar. Hatta çok sayıda muhalif yazar Muharrem İnce'ye saldırarak Sarayın adamı iftirasını atıyorlar.

Düne kadar Erdoğan'ın karşısına bir çok isim çıkaran muhalefet cephesi anlaşılan bu kez AK PARTİ'nin eskisi Ali Babacan'ı gözde lider haline getirmiş..

Babacan'a methiyeler dizen gazeteler arasında yer Alan Cumhuriyet gazetesi bugün bir haber yayınladı. Haberde Ali Babacan  Ordu'da bir ilçe kongresine katılmış ardından vatandaşların arasına inerek sahada sorunları dinlemiş.

Vatandaşlardan biri Babacan'a dert yakınmış ve zor durumda olduğunu ifade etmiş..

Aynı Babacan'a sormak gerek 2018 yılında da bir kur krizi vardı. O zaman Babacan neden halkın arasında değildi ? 31 Mart yerel seçimlerini acaba  AK PARTİ kazansaydı yine Babacan parti kurup sahaya inecek miydi? Yoksa yine sessiz kalmayı mı tercih edecekti..

İlgili Haberler