Müge Anlı Programa Katılanlara Para Ödüyor mu? Gerçeği Açıkladı Yer Yerinden Oynadı

Müge Anlı Programa Katılanlara Para Ödüyor mu? Gerçeği Açıkladı Yer Yerinden Oynadı

10 Bin Türk Lirası Müge Anlı'dan talep edildi! ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında dikkat çeken bir konu işlendi.

ATV ekranında uzun yıllardır kayıpları bulan çözülemeyen cinayetleri çözen Müge Anlı'yı ilk kez bu kadar sinirli gördük.

Çünkü ekrana çıkardıklarıyla ilgili bir konuydu. Yine bir kayıp olayının üzerine giden Müge Anlı bu kez şaşkına döndü

Nedeni ise bildiklerini anlatmak isteyen bir vatandaş tam 10 bin lira talep etti. Bu talep üzerine Müge Anlı çok sinirlendi. Nedeni ise Müge Anlı kimseye para ödemiyor. Allah rızası için bu kişiler ekrana çıkıp anlatıyorlar dedi.

Müge Anlı Sinirlerine hakim olamayarak kimseye para ödemiyoruz bu iş adliyelik olaylar. Yarın bana para ödediler ben böyle konuştum demesinler diye böyle bir şey yapmıyoruz diyerek rest çekti.

Ayrıca Müge Anlı kimseye para ödemediklerini belirterek sadece yol ve otel masraflarını karşılıyoruz açıklamasında bulundu.

Gerçekten de şaşırtıcı. Bir insan kayıp. Ve o kişinin kaybolmasıyla ilgili gerçekleri bilen bir kişi Müge Anlı'nın ekibinden 10 bin lira istiyor.

Bu bile başlı başına suç değil de nedir?

Ortada bir insan hayatı söz konusu. Bunun üzerinden ise çıkar elde etmek isteyen birisi var. Gerçekten akıl alır gibi değil!

Nereye gidiyor insanlık böyle!

Ama en azından Müge Anlı bu konuya tepkisini göstermekte en iyisini yaptı. En azından Müge Anlı programa katılanlara para ödüyor yalanı da böylelikle çökmüş oldu..

İlgili Haberler