Müge Anlı Hakkında çıkan gerçek herkesi şok etti! Gerçek Yaşı ve çocukluk resmi ortaya çıktı!

Müge Anlı Hakkında çıkan gerçek herkesi şok etti! Gerçek Yaşı ve çocukluk resmi ortaya çıktı!

ATV'nin sevilen ismi Müge Anlı'ya canlı yayında sürpriz yapıldı. Doğum günü kutlanan Müge Anlı yeni yaşını stüdyodaki sürprizle kutladı. Çocukluk fotoğrafları da ortaya çıkan güzel sunucu bakın ne dedi...

Canlı yayın esnasında program sunan Müge Anlı’ya ekibi büyük bir sürpriz hazırladı. Sevilen isim Müge Anlı, ekibinin kendisi için hazırladığı doğum günü sürprizi karşısında şok oldu. Müge Anlı'nın doğum günü stüdyoya gelen pasta ile kutlandı. Ünlü gazeteciye duygusal anlar yaşatan durum karşısında ekran başındaki izleyiciler ise sunucunun yaşını merak etti.

Pasta dikkat çekti

Stüdyoya getirilen pasta da oldukça dikkat çekici ve anlamlıydı. İzleyicileri ile giriştikleri aşevi projesi sayesinde Türkiye'nin pek çok yerinde ihtiyaç sahiplerine yardım eden Müge Anlı’ya Mobil Aşevi uygulaması şeklinde bir pasta yaptırdı. Müge Anlı kendisi için hazırlanan pastayı çok beğendi.

Müge Anlı kim?

İstanbul doğumlu ünlü sunucu lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamladı. Kariyerine akademik alanda devam eden Anlı, hukuk alanında master yaptı.

2008 yılında evli olduğu Burhan Akdağ'dan ayrıldı. Bu sıralarda da televizyona giriş yaptı. Magazin ile televizyona başlayan Anlı, ilk olarak Kanal D’de Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını sundu. Programda dikkat çekerek sevilen Müge Anlı ikinci sezonda ise Pakize Suda ile ekran karşısındaydı.

Dobra Dobra’nın ardından ATV ekranlarına Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla çıktı. İlk yayın tarihinden bugüne çok fazla izlenen programda sunuculuk yapan Anlı’nın başarısı hukuk bilgisi ve tecrübesinin de sayesinde oldu. Kayıp kişiler ve cinayetleri araştıran programda pek çok olayı aydınlığa kavuşturdu.