Mert Ramazan Demir'in ağlatan itirafları. Çektiği acı çok üzdü

Mert Ramazan Demir'in ağlatan itirafları. Çektiği acı çok üzdü

Afra Saraçoğlu ile başrollerini paylaştığı Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterine can veren Mert Ramazan Demir dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Star TV'nin Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ederken dizide Ferit karakterini oynayan Mert Ramazan Demir çok seviliyor.

Ferit'i oynayan Mert Ramazan Demir sadece dizideki karakteriyle değil yakışıklılığıyla da kendine hayran bırakıyor.

Mert Ramazan Demir son dönemde yıldızı parlayan isimlerden biri olarak dikkat çekerken birçok kişi tarafından eleştirilen bir özelliği var.

ZORBALIĞA UĞRAMIŞ

Hemen hemen herkes hayatının bir döneminde özellikle okul çağlarında zorbalığa uğramış olabilir. Zorbalık kadar kötü bir şey yoktur. Mert Ramazan Demir'de meğer kaşları nedeniyle zorbalığa uğramış ve büyük acılar çekmiş.

16313127-728xauto.jpg

HERKES DALGA GEÇMİŞ

Sosyal medyada Mert Ramazan Demir'in kaşları tartışma konusu olmaya devam ederken yakışıklı oyuncudan da bu konuyla ilgili bir itiraf geldi.


Ensonhaber.com'un derlemiş olduğu habere göre; Mert Ramazan Demir, ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Demir, kalın kaşlarıyla ilgili lisede yaşadığı bir anısını anlattı.

"Kaşlarını alıyor musun?" sorusu üzerine konuşan genç oyuncu, şu açıklamayı yaptı:

yali-capkin-ferit-diziden-ayriliyor-mu-mert-ramazan-demir-diziden-vurularak-cikacak-mi.jpg
"Benimle çok dalga geçiyorlardı"

"Sizin de böyle bir kaşınız olsa bir el atardınız. Sen beni bir de lisede görecektin. Kaşlarımdan dolayı benimle çok dalga geçiyorlardı. Benim en büyük travmalarımdan biriydi. Şu anda da sevdiğim şeylerden biri.

"O kaşlarımın şekli benim özgüvenimi aldı"

Liseye giderken bir gün çok fena tutuldum ve makinayla kaşlarımı kestim. Sadece kaşımın kenarları kalmıştı. Lanet olsun ya. Yazın fırında çalışırken bir kaşçı abla geldi ve 'sen bu kaşına ne yaptın?' diye sordu. Bana 'kaş küser' dedi. Kaş çıkmıyormuş yani ve benim kaşlarım uzun zaman çıkmadı. O kaşlarımın şekli benim bütün özgüvenimi aldı. Kaşlarımın çıkması için çok dua ettim. Gülerek anlatıyorum ama çok zordu"

https3a2f2fpictures-betaseries-com2fpersons2f340p9x7w2plnv1khfzfbgi8air6.jpg

YALI ÇAPKINI NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK?

Öte yandan Mert Ramazan Demir'in başrol oyuncusu olduğu Yalı Çapkını dizisi haziran'da sezon finali yapacak. Ancak dizi eylül ayında yeni bölümleriyle ekranda olacak.