Meral Akşener Liderliğindeki İyi Parti Çatırdıyor! Bir İsim Daha İstifa Etti!

Meral Akşener Liderliğindeki İyi Parti Çatırdıyor! Bir İsim Daha İstifa Etti!

Meral Akşener tarafından kurulan İyi Parti'de istifa üstüne istifa yağıyor! Ümit Özdağ'ın istifasının ardından Partide peş peşe istifalar geliyor. Bir istifa daha geldi..

İyi Parti'de muhalifler partiden ayrılma kararı aldı. CHP'nin Muharrem İnce'nin istifası sonrası aldığı ağır bir darbenin ardından bir darbede İyi Parti'de gerçekleşti.

Ümit Özdağ'ın istifasının ardından bir istifa daha geldi.

Gelen Son  dakika haberine göre İyi Parti'nin kurucuları arasında yer alan Seyit Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İyi Parti'den istifa ettiğini ilan etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yücel, geçtiğimiz günlerde İyi Parti'den istifasını açıklayan ve yeni parti için çalışmalarını sürdüren İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ile birlikte hareket edeceğini ilan etti..

Ümit Özdağ ile İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu arasında bir gerilim yaşanmış ve Meral Akşener Ümit Özdağ'ı yalnız bırakmıştı.

Ümit Özdağ ve Meral Akşener MHP içerisinde Devlet Bahçeli'ye karşı iki rakip adaydı. MHP'de kongre sürecinde bu iki isim umduğunu bulamayınca Koray Aydın ile birlikte İyi Parti'yi kurmuşlardı.

3 Bahçeli muhalifi siyasetçinin öncülüğünde kurulan İyi Parti'de liderlik savaşı erken başlayınca parti dağılma sürecine girdi.

Meral Akşener seçimler sonrası istifa etmiş ve sonrasında partililerin ısrarı üzerine İyi Parti liderliğine geri dönmüştü. 

CHP ile kurulan Millet İttifakı bünyesi içerisinde hareket eden İyi Parti şimdilerde Ekrem imamoğlu ile de gerilim yaşayan bir parti haline dönüştü.

Ekrem İmamoğlu'nun Kadınlar günü mesajında Pervin Buldan ve Meral Akşener'i etiketlemesi İyi Parti'de kriz yarattı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ateş püsküren İyi Partililer o mesajı yerden yere vurdular.

Meral Akşener ise saatler sonra konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve eleştirenlerin görüşlerine adeta ses çıkarmadı..

İyi Parti bir yandan muhalifler tarafından terk edilirken diğer yandan da CHP'ye karşı ses yükselten bir parti haline dönüştü..

Çatırtı  sesleri şimdilerde Ankara'nın en çok konuştuğu konu haline geldi