Masumlar Apartmanında bir ilk gerçekleşecek! Kimsenin beklemediği bu yenilik olay oldu

Masumlar Apartmanında bir ilk gerçekleşecek! Kimsenin beklemediği bu yenilik olay oldu

Sevilen dizi ve belki de reyting rekorları kıran Dizilerden birisi olan Fenomen dizi Masumlar Apartmanı’na bir transfer daha. Naci’nin karısını kim canlandıracak? Bomba transfer basının gündemini bir anda sarstı..

Son Günlerde TRT ekranında en çok izlenen dizilerden birisidir Masumlar Apartmanı.. Kırmızı Oda dan bile daha popüler olan bu dizi çok sayıda izleyiciyi TRT ekranına kilitliyor

Dizi en çok sadece TV de değil internette de çok konuşulan diziler arasında yer almakta. Diziye yeni bir transfer geldi. Bu transfer bomba etkisi yaratırken çok sayıda kişi yorum yağdırdı.

Peki Diziye katılacak isim kimdi?

İşte Tüm detaylar

TRT ekranlarında yayınlanan ve Ekranların fenomen dizisi olan Masumlar Apartmanı'nda bu hafta şoke eden gelişmeler ekrana gelecek. Fenomen  Dizide Tansel Öngel'in canlandırdığı Naci karakterinin eşi de yeni bölümde ortaya çıkıyor herkes merak ediyordu tamam çıkıyor da  Naci'nin eşini kim canlandıracak? Cevap geldi Pervin Bağdat Naci'nin karısı rolünü canlandıracak.

Konuyla ilgili gelişmeyi duyuran TV 100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, fenomen dizi TRT’de yayılan Masumlar Apartmanı dizisine bir transfer daha gerçekleşti..Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola’nın gençlik aşkı Naci’nin (Tansel Öngel) gelişiyle birlikte dizide tansiyon giderek tırmanıp hatta zirveye yükselirken, son olarak güçlü kadroya Naci’nin eşi de eklenecek. Diziye yeni giriş yapacak bu Yeni karakteri Pervin Bağdat, canlandıracak.

PERVİN BAĞDAT KİMDİR?

Pervin Bağdat 12 Eylül 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur Kariyerine zirve noktaya ulaşmayı sağlayan yapım ise Ağlatan Dans dizisinde Hülya karakteriyle dikkat çekmiştir.  Pervin Bağdat Bilkent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Tiyatro Oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra seyirci karşısına ilk olarak Bizim Evin Halleri adlı diziyle çıkmıştır. Ardından bir çok filmde yer alan Pervin Bağdat Masumlar apartmanı adlı dizide fırtınalar estirecektir...