Masumiyet Dizisi Oyuncularından İlayda Alişan Kimdir? Kaç yaşındadır? Masumiyet Ela kim?

Masumiyet Dizisi Oyuncularından İlayda Alişan Kimdir? Kaç yaşındadır? Masumiyet Ela kim?

FOX TV ekranında yayınlanan Masumiyet Dizisi oyuncularından İlayda Alişan'ın bilinmeyenleri. TV Dizisi olarak yayına başlayan dizide Hülya Avşar'da oynuyor. Ancak Ana karakter Ela.. Peki Kim bu Ela?

Masumiyet dizisinin yayın hayatına başlaması ile dikkatleri üstüne çekmeyi başaran güzel oyuncu İlayda Alişan’ın hayatı merak konusu oldu. Peki, İlayda Alişan kimdir, kaç yaşındadır?

 

İlayda Alişan Kimdir?

26 Şubat 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Balık burcu olan güzel oyuncu liseyi Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nde okuduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’ne gitmiştir. Burada Moda Tasarımı bölümünden mezun olmuştur.

Hayatının değişmesine ve küçük yaşlarda oyunculuk hayatının başlamasına neden olan olay; babasının arkadaşının onlardan habersiz İlayda Alişan’ı ajansa kayıt etmesi ile yaşanmıştır. Boyu 1.60, kilosu 48 olan oyuncu aynı zamanda güzelliği ile göz dolduruyor.

 

İlayda Alişan’ın Yer Aldığı Projeler

Reklam filmleri ile oyunculuk hayatına başlayan İlayda Alişan, birçok reklam filminde yer aldığı gibi birçok film ve dizide de yer almıştır. 2011 yılında başrollerini Bülent İnal ve Gülcan Arslan’ın oynadığı Bir Çocuk Sevdim dizisinde canlandırdığı Merve karakteri ile çıkış yapmıştır.

2014 yılında Benim Adım Gültepe, 2015 yılında Serçe Sarayı ve 2016 yılında ise Bana Sevmeyi Anlat dizileri ile oyunculuk kariyerine devam etmiştir.

Son zamanlarda popüler olan Çukur dizisinde Akşın Koçovalı karakterini oynadı. Beğenileri üstüne toplamayı başaran İlayda Alişan aynı zamanda 2019-2020 Netflix orijinal yapımlarında biri olan Hakan: Muhafız’da Aylin karakteri ile rol aldı.

2019 yılında ayrıca Şampiyon dizisinde, 2021 yılında da Gain platformunda yer alan Terapist dizisinde Özlem karakteri ile yer aldı. Yetenekli oyuncu şu an Masumiyet dizisinde Ela Yüksel karakterini canlandırıyor.