MasterChef'te Somer Sivrioğlu hüngür hündür ağladı izleyen herkes çok üzüldü !!!!

MasterChef'te Somer Sivrioğlu hüngür hündür ağladı izleyen herkes çok üzüldü !!!!

Ekranların en çok izlenen yarışma programında şaşırtıcı bir anlar yaşandı. Somer Sivrioğlu neden ağladı? İzleyenler çok şaşkın!

Bu Acun gerçekten işi biliyor. Kanalı en çok izlenen kanallardan birisi olduğu gibi kanalında yayılan programlarda ülkenin en çok konuşulan programlarından oluyor.

Özellikle milyonların takip etmiş olduğu MasterChef Türkiye izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Bugün MasterChef Türkiye'de şaşırtıcı bir gelişme yaşandı.

Herkesin çok sevmiş olduğu Somer Şef hüngür hüngür ağladı. İzleyenlerde çok üzüldü. Peki milyonların sevdiği Somer Şef neden ağlamıştı?

Ayrıntılar haberimizde

Final haftasına giren MasterChef Türkiye'de Serhat'ın hayatı hakkında anlattıkları şef Somer Sivrioğlu'nu duygulandırdı.


MasterChef 2020'de final turuna kalan yarışmacılar tek tek kendilerine özel hazırlanan şef önlüklerini ve bıçak setlerini aldı. Serhat'a şef önlüğünü giydiren isim ise şeflerin yaş olarak en büyüğü olan Somer Sivrioğlu oldu.

Serhat önlüğü giydikten sonra nişanlısının yakın zamanda babasını kaybetmesiyle ilgili şunları söyledi;

"Bu kadar heyecanlanacağımı ve sevineceğimi düşünmüyordum. Çünkü dışarıdan baktığınızda yaşamadan anlayamayacağınız bir emek ve duygu... Mükemmel hissediyorum. Bu hayatta tek bir şeyin çaresi yok ve o şeye gelene kadar bazı şeylerin ve bazı kişilerin değerini bilmemiz gerekiyor. Siz ne kadar başarırsanız başarın sevdikleriniz bunu göremiyorsa bir anlamı kalmıyor. Bu kapıdan içeri girdiğimde de bu düşünce buydu."

"Nişanlım hayatının en büyük acısında beni buraya gönderdi"


"Biz çoğu şeyi kendimizden ziyade sevdiklerimiz için yaparız. Burada çok büyük bir kayıp yaşadım. Bana ve buraya benden daha çok fedakarlık yapan nişanlıma teşekkür etmek istiyorum. Çünkü hayatının en büyük acısını yaşarken beni buraya gönderdi. Bunu hiç bir zaman unutmayacağım o yüzden ona bu önlük için teşekkür ediyorum."

Serhat'ın boğazı düğümlenerek anlattıkları Somer Sivrioğlu'nu da duygulandırdı. Ünlü şef, Serhat'ın anlattıklarını gözyaşları içinde dinledi.