MasterChef'te final şoku! İzleyici yıkıldı! Adım adım final gelince 3.eleme adayı açıklandı

MasterChef'te final şoku! İzleyici yıkıldı! Adım adım final gelince 3.eleme adayı açıklandı

MasterChef 2020'nin son bölümünde izleyiciler ekran başından ayrılamadı. Final şoku yaşatan MasterChef'te dün akşam neler oldu? MasterChef 2020'de olanlar oldu...

TV8’in sevilen yarışması MasterChef’te final şoku yaşandı. 17 Aralık’ta yayınlanan 123. Bölümü ile yine seyirciyi ekranlara kilitleyen lezzet yarışması MasterChef 2020’de ilk olarak ödül oyunu ardından da dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmaya geçtiğimiz yılki yarışmacılar damgasını vurdu.

Finale doğru ilerleyen MasterChef 2020’de yarışmacılar stresini ödül oyunu ile attı. Sevilen program yayınlanan son bölümünde; Yasin, Alican, Cemre, Eda, Batuhan ve Mustafa isimleri yarıştı. Eğlenceli görüntülere sahne olan yarışmada gecede kura yardımıyla eşleşmeler yapıldı.


Ödül oyunu gaibi kim?

Eşleşen adaylar Eda ile Serhat, Emir ile Cemre, Alican ile Eray, Barbaros ile Batuhan ve Yasin ile Özgül oldu. Şefler, oyun için yarışmacılardan yaratıcı bir yemek istedi.  Yemek için verilen bir saatlik süre sonunda finale Serhat ile Eda, Barbaros ile Batuhan ve Cemre ile Emir kaldı. Kazanan çift ise Barbaros ile Batuhan oldu.

Barbaros’un özrü

Geçen bölüm Mehmet Şef işle yaşadıkları gerginlik nedeniyle Barbaros bu bölümde özür diledi.Barbaros durumu uzun süre düşündüğünü, hatanın öngörülemez olduğunu dile getirirken hatanın kendisinde olduğunu açıkladı. Bunun üzerine özür dileyen Barbaros’un özrünün kabul eden Mehmet Chef emeğinize yazık ben o yüzden üzülüyorum dedi.

Eleme oyununda ise Somer Şef’in Ördek Pastilla yemeği için Özgül, Emir ve Serhat yarıştı. Yetmiş beş dakika süren yemek sonucunda şefler tabakları tek tek tattı. Oy birliği sonucunda ilk kurtulan kişinin Emir olduğu duyuruldu ve Emir dokunulmazlık kazandı. Ardından Özgül ve Serhat oylamaya  tabi tutuldu ve potaya giren üçüncü kişi Serhat oldu.