Masterchef'de bir deprem daha yaşandı! Duygusal veda herkesi üzdü! Büyük veda

Masterchef'de bir deprem daha yaşandı! Duygusal veda herkesi üzdü! Büyük veda

Finale yaklaşırken ayrılan isimler de çoğaldı. MasterChef 2020’den bir isim daha ayrıldı. Elenen yarışmacı hakkında Mehmet Chef ne söyledi? Yarışmaya veda eden yarışmacı neler söyledi?

Türkiye'nin en çok izlenen ve reyting rekorları kıran yemek yarışmalarından biri Masterchef 2020’nin artık final bölümüne çok az süre kaldı. Finalde yarışacak son dört yarışmacının belli olduğu MasterChef 2020'de ilk dörde giren isimlerden ikisi Emir ve Serhat oldu. Yayınlanan son bölümünde Masterchef 2020’de bir yarışmacı veda etti.

“Gurur duyuyorum”

MasterChef 2020 yayınlanan son bölümünde son dörde kalamayan kişi ise Eray oldu. Eray, yarışmaya veda ederken herkesi duygulandırdı. Son dörde kalan diğer kişi ise Özgül oldu.

Elendiğini öğrendiğinde gözyaşlarını tutamayan Eray herkesi duygulandırdı. Eray ile hemşeri olan Mehmet Chef, Bolu’dan böyle bir çocuk çıktığı için gururluyum ifadelerini kullandı ve Eray’ın çok iyi yarıştığını ifade etti.

Bir sırt çantasıyla geldim

Eray veda ederken bunun ilk İstanbul macerasında yalnız olduğunu, tek bir sırt çantası ile buraya geldiğini dile getirdi. Yarışmacı arkadaşlarına ve ekibine hitaben bana bir ağabey, bir baba oldunuz diyen Eray, elinden gelenin en iyisi için çabaladığını aktardı. Kavga ettiği sinirlendiği günler kadar neşeli olduğu günlerin de olduğunu belirten Eray, herkese teşekkür etti. Eray’ın elenmesine çok üzülen Mehmet Şef de gözyaşlarına hâkim olamadı.