MasterChef Türkiye All Star'da bir ilk yaşandı! Şef Mehmet Yalçınkaya açıkladı...

MasterChef Türkiye All Star'da bir ilk yaşandı! Şef Mehmet Yalçınkaya açıkladı...

TV8'de yayımlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, yarışmacıların ilk turda başarılı olmaları sonucunda bir seçim yapılmadan tüm kadro ikinci tura kalınca şef Mehmet Yalçınkaya'dan dikkat çeken bir açıklama geldi

TV8'de yayımlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, yarışmacıların ilk turda başarılı olmaları sonucunda bir seçim yapılmadan tüm kadro ikinci tura kalınca şef Mehmet Yalçınkaya çarpıcı bir yorum yaptı ve bu durumun TV8'de yayımlanan MasterChef Türkiye programında bir ilk olduğuna dikkat çekti.

Acun Ilıcalı, tarafından satın alındıktan sonra hızlıca yükselişe geçen tv8 kanalı dikkat çeken programlar yayınlamaya devam ediyor.

TV8'de yayımlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, yarışma tarihinde görülmemiş bir ilk yaşandı. Cumhuriyet.com.tr adresinde yayınlanan haberde; TV8'de yayımlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yaşanan olaya ilişkin bilgilere yer verildi.

5f11972118c773237ce52848.gif

İlk turda istenilen yemeği başarılı şekilde yapan yarışmacılarda bir seçim olmadan tüm kadro olarak ikinci tura kaldı. Bu durumun ilk kez yaşandığını söyleyen Yalçınkaya, "MasterChef tarihinde bir ilk. Bir daha görür müyüz bilemiyorum" dedi.

TÜM YARIŞMACILAR TAM NOT ALDI

Ana kadro seçimleri devam eden MasterChef Türkiye All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılardan Bahar Pilavı ve Barbun yapmaları istendi. Verilen tarife uyarak yemeği hazırlayan yarışmacılar, şeflerden tam not aldı.

090537061-mm.jpg

Normal şartlarda ilk turda istenilen yemeği yapan yarışmacılar arasından ikinci tura kalıyor ve tekrar bir eleme oyunu oynanıyor. Ancak son oyunda yarışmacıların hepsi başarılı olunca bir eleme yapılmadan tüm isimler, ikinci turda bir kez daha mücadele etti.

"MASTERCHEF TARİHİNDE BİR İLK"

Yapılan yemeklerin tümünün çok beğenildiğini ve ayrım yapamadıklarını belirten Mehmet Şef alınan kararı, "MasterChef tarihinde bir ilk. Bir daha görür müyüz bilemiyorum. Hepinizi ikinci tura geçiriyoruz" diyerek duyurdu.

İkinci turda bulgur ve kayısı ile yaratıcı ve lezzetli bir yemek yapmaya çalışan yarışmacılardan Esra Tokelli, ana kadroya girmeye hak kazandı.

ÜSKÜP'TE ÇEKİMLER YAPILMIŞTI

TV8'de yayımlanan MasterChef Türkiye programı geçtiğimiz yıl Kuzey Makeodnya'nın başkenti Üsküp'te de çekim yapmıştı.

Çekim tarihi taş köprü ve Türk çarşısında yapılmıştı.

İlgili Haberler