Makedonya Devlet Bakanı Elvin Hasan ilk mesajını yayımladı

Makedonya Devlet Bakanı Elvin Hasan ilk mesajını yayımladı

Makedonya Devlet Bakanı seçilen Dr Elvin Hasan ilk mesajını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Sadık Şimşek - Üsküphaber.com : Dr Elvin Hasan'ın Makedonya Devlet Bakanı seçilmesinin ardından çok sayıda kişi destek ve tebrik mesajı yayımlamıştı. Elvin Hasan ise bu mesajlara toplu bir dönüş yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayımlayan Elvin Hasan'dan ayrıca işbirliği çağrısı da vardı.

İşte Elvin Hasan'ın mesajı

Değerli dostlarım, kıymetli arkadaşlarım, gönül coğrafyamızdan mesaj atan ve arayan, yeni görevim için güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Başta ailem olmak üzere annem ve babama, dava arkadaşlarıma, Türk Hareket Partisi yöneticileri ve üyelerine, soydaşlarıma, arkadaşlarıma ve beni destekleyen herkese, canı gönülden şükranlarımı sunar, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Vatanımız Makedonya Cumhuriyeti vatandaşlarını daha güzel yarınlara taşımak için tüm gücümle çalışacağımı duyurmak istiyorum. Soydaşlarımı kucaklamak, tek yürek halinde hareket edip, Makedonya Türklerinin aydın geleceği için tüm bilgi ve donanımımızı ortaya koyup hep beraber hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, durmadan, dinlenmeden, yorulmak nedir bilmeden çalışacağımıza söz veriyorum. Bu kutlu mücadelemize hicbir çıkar gozetmeksizin birlik ve beraberlik icinde devam edeceğim. Ülke ve soydaş çıkarına çalışmak isteyen herkese herzaman kapım açık olacaktir. Gelecek bizimle gelecek. Gelin birlik olalım güzel yarınlara hep beraber birlikte yürüyelim...
Devlet Bakanı Dr. Elvin Hasan