Kutsi yeni dizisiyle setlere dönüyor! ATV yeni dizisinin yayın tarihini ilan etti...

Kutsi yeni dizisiyle setlere dönüyor! ATV yeni dizisinin yayın tarihini ilan etti...

Kutsi ATV ekranlarında yayımlanacak yeni diziyle setlere dönüyor

ATV ekranlarında Kutsi heyecanı yaşanacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Afişi görücüye çıkan atv'nin merakla beklenen yazlık dizilerinden "Üvey Anne"nin İstanbul sahnelerinin çekimi yarın başlıyor. Kutsi dizisi yaz dizisi olarak başlayacak. Kutsi dizisinin gelecek sezonda da devam edeceği bekleniyor.

Üvey Anne” dizisi atv‘nin bu yaz ekranında seyirciyle buluşacak iddialı dizilerinin başında geliyor. Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay‘ı buluşturan ONN Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin Bodrum çekimleri tamamlandı. Dizinin bazı sahneleri Bodrum Yalıkavak‘a 15 dakikalık bir mesafe olan Dağbelen Köyü‘nün tepesindeki Ekolia Bodrum adlı çiftlikte çekildi.

Kutsi dizisinin kadrosunda yeni oyuncular da yer alacak. Şimdiden oyuncu seçimleri de tamamlanmış durumda. Kadroda yer alacak oyuncular arasında genç. yeteneklerin de yer alması bekleniyor.

123333333333333333333.png

KUTSİ FIRTINASI ESECEK

İstanbul sahnelerinin çekimleri yarın başlayacak olan dizinin senaryosu Hülya Vural ve Yasemin Kırbaş imzalı… Yasemin Türkmenli’nin yönettiği dizi gerçek bir hikâyeden esinlenilerek yazıldı. Afişi görücüye çıkan dizinin yeni bir değişiklik olmazsa 19 Haziran Pazartesi günü seyirciyle buluşması planlanıyor.

ATV'nin yeni dizisi Üvey Anne dizisinde Kutsi fırtınası esecek. Kutsi'nin sevenleri yeni dizinin duyurulmasından ötürü çok mutlu oldular.

Gelen bilgilere göre uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönen Kutsi'nin de çok heyecanlı olduğu öğrenildi.

ÜVEY ANNE DİZİSİNE DEV BÜTÇE

ATV kulislerinde dolaşan bilgilere göre ATV yönetimi Üvey Anne dizisine dev bütçeler ayırmış durumda. Bu kapsamda dizinin epey bir ses getirmesi bekleniyor.

İlgili Haberler