Kötü haber TRT1'den geldi! Yürek Çıkmazı ekrana gelmeyecek! Sevilen dizi neden yok belli oldu

Kötü haber TRT1'den geldi! Yürek Çıkmazı ekrana gelmeyecek! Sevilen dizi neden yok belli oldu

TRT1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi ekrana gelmeyecek. Dizinin neden yayınlanmayacağı da belli oldu! Seyircileri üzen gelişmenin detayları çok şaşırttı!

TRT1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi uzun bir süredir ilgiyle takip ediliyor. Dizi çok sayıda kişi tarafından ilgiyle izleniyor.

REYTİNG REKORLARI KIRIYOR

TRT1 dizileri son dönemde özel kanalların aksine reyting rekorları kırıyor. Çok sayıda tv dizisi final yaparken TRT1 ekranlarında yayınlanan diziler ise reyting rekorları kırıyor.

20221005-143523-jpg.jpg

Yürek Çıkmazı dizisi de en sevilen diziler arasında yer almakta. Hem genç hem de yetişkin kuşak tarafından Yürek Çıkmazı dizisi ilgiyle izleniyor. Gelen bilgilere göre Yürek Çıkmazı dizisi bu akşam ekrana gelmeyecek.

resized-41c97-da188d96yc3bcrekc3a7c4b1kmazc4b1konusu.jpg

YÜREK ÇIKMAZI DİZİSİ NEDEN YAYINLANMAYACAK?

Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan haberde; Yürek Çıkmazı dizisinin neden ekrana gelmeyeceği de belli oldu. Haberde Yürek Çıkmazı dizisiyle ilgili şu ifadelere yer verildi.

Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölümü yarın ekrana gelmeyecek. Dizinin yerine “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmi seyirciyle buluşacak. Bu durumun nedeni ise yarın saat 22 00’de TRT ekranlarında Cumhurbaşkanı Özel Yayını’nın ekrana gelecek olması…

Özel yayının ardından “Yürek Çıkmazı” eski bölümü 00.00’dan sonra seyirciyle buluşacak. Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Bihter Dinçel, Dilara Aksüyek gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin yeni bölümü haftaya ekrana gelecek.

yurek-2.png

YÜREK ÇIKMAZI DİZİSİ HAKKINDA DETAYLAR

Yürek Çıkmazı, Gold Film imzalı, ilk bölümü 1 Kasım 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Serdar Gözelekli ve Bahadır İnce'nin üstlendiği, senaryosunu Ayla Hacıoğulları, Vilmer Özçınar ve Toprak Karaoğlu'nun kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Vikipedi

Kaynak: Birsen Altuntaş

Derleme: Üsküp Haber